Нижче ніж дно

Banko Pad 5 червня 2025, 22:28
Кілька років тому відкрив онлайн картку, робив собі перекази з революта на картку цього банку в доларах, конвертував в гривню (бо курс був вигідний) і кидав на глобус (бо в них кешбек). Кілька місяців тому додаток заблокували, звісно заблокували і рахунку, звертався на гл сказали що бан за шахрайські дії, до слова підтримка ну дуже неосвічена, нічого не знають, написав на пошту, тиждень чекав відповідь, написав до вайбер чату, щоб мені відповіли на пошту 🤣, відповідь отримав запросили документи підтверджуючі платежі, я запитав за які саме, мені треба дати, бо я не буду висилати кілька сотень платіжок, та які саме документи, зарплата офіційно понад 60 тис грн, тобто не проблема надати документи підтвердження про дохід, вже 2 чи третій місяць чекаю на відповідь які ж саме платежі їм там стали підрзрілі 🤭 перекази були кілька десятків доларів на місяць зазвичай, СВОЇХ чесно зароблених грошей, ну міняв я у вас валюту і кидав на СВОЮ іншу картку, що тут такого? Ця боротьба з дропами та відмиванням коштів якось по дебільному працюю, тцк якось до 2 млрд собі на хабарі взяли, і все ок, а мені за обміни своїх 30 баксів блок. Та й ок той блок, але ж підтримка це жесть, реально дуже затягнуті там сидіть, я не розумію за що їм там платять.

Fantomas2020
Fantomas2020
6 червня 2025, 10:53
Вопрос к эксперту Banko Pad. А как Вы заводили деньги на Revolut? Ведь с украинской банковской карты это сделать проблематично, из-за валютных ограничений НБУ. Кроме того, высокая комиссия за зачисления на счёт Revolut

Курс валют в Банк Кредит Дніпро

EUR 49 49.53