Брешуть про акцію

ttashka 14 квітня 2025, 11:56
Відділення за адресою: Київ, пр-т Соборності, 1
Відвратний сервіс щодо акцій в Банку кредит Дніпро відмовили мені покласти депозит згідно своєї акції, яка прописана на сайті компанії, хоча я і питала чи ця акція працює, а виявляється вони так нових клієнтів заволікають, а потім посилаються на вітієвате формулювання в описі акції. На сайті вказано, що можна покласти депозит клієнтам які мали вклад впродовж 30 днів і навіть строк яких закінчився і вклад був повернутий, а по факту не хочуть класти і кажуть чекати 30 днів. До цього питала у відділенні відповідали, що я підпадаю під акцію, а в день коли прийшла відмовили класти на акціїний депозит.
Забрала гроші і всім бажаю не стикатися з брехунами!

Банк Кредит Дніпро
Банк Кредит Дніпро
14 квітня 2025, 14:39
Перепрошуємо за непорозуміння, та надаємо роз’яснення щодо умови для клієнтів, які мали вклад у банку та строк яких закінчився впродовж останніх 30 днів: акційна надбавка на вклад Акції «Новий сезон» надається, якщо у вас сукупний розмір строкових вкладів не зменшувався за останні 30 днів. Тому з акційною ставкою 16,5% ви зможете оформити кожен «новий» вклад, якщо свій попередній вклад, який закінчився, переоформите на базових умовах
energy1
energy1
20 серпня 2025, 17:59
Взагалі-то краще написати конкретно і просто: якщо закінчився депозит «Новий сезон», то переоформити його на такий самий можливо лише через 30 днів. Але клієнт може оформити такий самий депозит під час дії терміну уже наявного депозиту, тобто принести нові гроші до його закінчення.

Курс валют в Банк Кредит Дніпро

EUR 49 49.53