Банк — дно
Після того, як я довів банку, що не є боржником банку і взагалі не можу бути ані контактною особою, ані поручителем банк і банк попросив в мене вибачення і завірив, що номер мій видалили я отримую наступне СМС із погрозою: «Y zvyazky z poryshennyam oplat v BANK CREDIT DNIPRO za vsima adresamu byde zdijsneno viyizd grypu BA PRISTAV dlya ocinku platizhnogo stany. https://2wn.me/es2R».
Якщо ви передали діло до колекторів і дізнались, що контактні дані людини, яку вказали контактною, чи поручителем (для вас мабуть це рівнозначно) це ліві дані - то мабуть треба видалити контактні дані не тільки із своєї бази, але й з бази колекторів. Чи мені доказувати тим відморозкам що я не шланг?
Ще одна погроза — пишу заяву до поліції!
Ще одна погроза — пишу заяву до поліції!
Курс валют в Банк Кредит Дніпро
В моєму випадку позичальник (не я) взяв кредит та, на скільки я розумію, не погашає його. З якогось переляку вони дзвонять мені. Але я не знав цього банку, те що хтось бере кредит, та мене ця людина вказати як поручителя не могла, оскільки я згоди не давав, інакше я б знав про це. Крім того, всі дзвінки та смс із погрозами робляться на робочий мобільний телефон, який я отримав ПІСЛЯ того, як людина взяла кредит, тобто вона не могла вказати мій мобільний. Отже мої контактні дані отримано в незаконний спосіб і вимоги та погрози в мою адресу також незаконні.
Спочатку я заблокував всі номери з яких мені дзвонили бо не хотів сильно «паритись», але мене це вже починає діставати. На скільки я зрозумів, справу передали колекторській компанії PRISTAV.UA оскільки від них мені надійшла нова погроза та вимога погасити борг, МЕНІ!!! В цій організації я отримав інфо по позивачу та кредиту.
Якщо погрози та вимоги погасити кредит будуть продовжуватись (мені байдуже від кого) — пишу заяву в поліцію, оскільки я без юриста нарахував вже кілька порушень ЗУ та КУ.
Ми приносимо вибачення за ситуацію.
Уточніть, будь ласка, нам в приватних повідомленнях номер телефону, на який надходять sms-повідомлення та дзвінки.
Ми передамо інформацію колегам для проведення перевірки.
Завчасно вдячні за зворотній зв'язок.