Найгірший банк для нових клієнтів.

Offmin Minnews 16 грудня 2025, 20:07
Відкрити рахунок в банку легко, як і у всіх інтернет банкінгах. Але вас можуть легко заблокувати на дуже довгий період, за звичайні банківські, щоденні операції. Як повідомили, це внутрішній фін моніторинг самого банку.
Причина: робите два переводи (суми були до 200грн) з своїх рахунків інших банків на рахунок «Агріколь» та один переказ з рахунку «банку Агріколь» на свій рахунок іншого банку. В періоді 10−15 хвилин і ви 100% отримаєте блокування додатку та рахунків на їхній моніторинг, період перевірки від 14 днів до 90+ днів. Чат-бот, оператор працюють з Пн-Пт з 9 — 18. Інші банки Моно, Приват, і т.д. чат-боти, оператори працюють 24/7. Тому, якщо ви плануєте відкривати рахунок в цьому Б. Агріколь будьте обережні, доступ до ваших фінансів можуть обмежити на довгий строк, блокування рахунків без можливості їх використання доки триває перевірка на аналізи повітря. Найгірший сервіс банку із всіх, що мені вдалося використовувати.

Vitalii0977
Vitalii0977
17 грудня 2025, 13:36
Вам розблокували рахунок? У мене аналогічна ситуація відповідей ніхто не дає ні у чаті ні у відділенні банку! На прохання закрити рахунок відповідь — ми не можемо поки йде перевірка!
26 грудня 2025, 2:35
Нажаль ні. Чекати потрібно 60 днів. Нонсенс.
Lucky16755
Lucky16755
1 січня 2026, 2:33
Я жду уже 62 дня, по прежнему ничего не изменилось, некоторые по пол года ждут и ничего
1financier
1financier
21 грудня 2025, 12:22
А можете пояснити сенс ваших операцій? Навіщо переводити собі зі свого рахунку в іншому банку на КредіАгріколь і через 15 хвилин переводити вже з КреліАгріколь на інший свій рахунок в іншому банку? Чи не можна було виключити КредіАгріколь з цього ланцюжка і на пряму з першого банку перевести на третій банк? Просто напевно таке ж питання виникло у співробітників КредіАгріколя.
26 грудня 2025, 2:49
А можете пояснити сенс ваших операцій?
— У деяких банках є скриті комісії за послуги, наприклад БІЗБАНК, там подвійна комісія за звичайний переказ на карту, і це ні де не тарифікується. Але фішка в том що, через 24 годин комісія повертается на рахунок назад, для чого це зроблено не розумію. Тому я перевіряв банки, а також Агріколь так як це цікавий банк, а вийшло так, що банк дуже жорсткий та застарілий в розвитку. Чого коштує підтримка банку, відчуття як Ощадбанк тільки 10 років тому.
Це самий найгірший банк із 7 банків якими я користуюсь. Онлайн вирішити нічого неможливо, тільки у відділенні з бюрократією на столі. Один плюс це тільки кредит на нове авто, ПСА, Рено. Вигідні умови та скидки.

Курс валют в Креді Агріколь Банку

EUR 50 50.69