Брехливі працівникі . До європейського банку їм дуже далеко.
Маючи кредит у Агріколі хотіла перекредитуватися. Тут все і почалося коли працівник банку Ольга у м.Ковелі нехотіла давати мені реквізити і залишок боргу. Із- за її дій я змогла ці дані взяти після обіду у п'ятницю і подала заявку в іншому банку. Відповідь прийшла у понеділок і кредит був погашений. Звернувшись до працівника Ольги чи закрився мій кредит вона порадила мені передзвонити до банку через тиждень і вона підкаже точніше. Так як я розуміла що може від п'ятниці до понеділка можуть набігти якісь копійки. Передзвонивши через тиждень працівник Ольга запевнила мене що все добре кредит закритий. Через місяць телефонують до мого чоловіка і скидають мої дані чоловікові( третій особі ) бо кредит без поручителів і кажуть що я винна 2200 бо кредит небувалий погашений повністю. Прийшовши до тієї працівниці Ольги і вияснити як чому і можливі варіанти лояльності так як сума боргу на яку я маю це платити--0,15 грн. Працівниця Ольга хамливо спілкувалася вирішення ніякого крім оплатити. Хоча сама забрехалася мені. Дуже жахливо.
Курс валют в Креді Агріколь Банку
EUR | 43 | 43.75 |