Мошенники

без оцінки
wihter
Ужасный банк. К клиентам относятся по хамски. Заблокировали карточку без причины.
Мінфін
Відповідь адміністратора
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 15.09.2017).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.

Credit Agricole  Ukraine
Credit Agricole Ukraine
13 вересня 2017, 13:41
Добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв, он очень важен для нас. Для более детального выяснения ситуации просим вас предоставить ваш контактный номер телефона в личном сообщении и менеджер банка свяжется с вами в удобное для вас время. С уважением, команда Credit Agricole
3 квітня 2026, 22:51
Цей банк заманив мене приємними умовами, і капкан закрився — тільки я перевів гривню для купівлі валюти на вклад, рахунок та застосунок було заблоковано! Не компетентна підтримка мені повідомила що перевірка триватиме до 60 діб, хоча на форумах люди пишуть що можуть гроші не віддавати і по 6 місяців. Питання, яка ще перевірка? І мене хороша зарплатня і я маю справку ОК6 для доказів де я отримав ці гроші. В інших банках така перевірка триває 10 хвилин, тому самі розумієте шо Креді агріколь банк це злодії та шахраї. Негайно представників банка прошу зі мною зв’язатися 0954292085, готує лист скаргу в НБУ та в Креді агріколь у Франції
3 квітня 2026, 22:55
Ще кажуть що заморозка від 60 діб до безкінечності не спроста, власники Українського філіалу крутять ці гроші у крипті. Ось так керівництво банку Креді Агліколь Україна поступає з захистниками держави!

Курс валют в Креді Агріколь Банку

Курс валют в Креді Агріколь Банку