Аферисты!
- Вакуленко Павел
- 10 жовтня 2024, 17:38
В правильных банках, купленную валюту выдают или под заказ или сразу и не каких комиссий за выдачу или навязываний депозитов нет.
А ваш ответ — это галимая маячня!
А ваш ответ — это галимая маячня!
- Вакуленко Павел
- 10 жовтня 2024, 17:39
Жульё!!!
Курс валют в Комінбанк
EUR | 43 | 43.7 |
PLN | 9.8 | 10.3 |
USD | 41 | 41.6 |
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми зауваженнями. Ми цінуємо кожного Клієнта і розуміємо, як важливо враховувати кожен відгук, навіть якщо він є критичним. Чесний зворотний зв'язок допомагає нам покращувати рівень обслуговування.
Для справедливого висвітлення ситуації зазначимо, що працівник відділення надав Вам інформацію про декілька варіантів Валютообміну On-line, діючих у Банку, а саме:
— миттєве зняття коштів з комісією 1%
— безкоштовне зняття за умови розміщення коштів на депозитний рахунок (31 день мінімально).
Банк не порушує жодних директив, адже працює відповідно до вимог регулятора і чинного законодавства України.
Наш пріоритет – озвучити Клієнту всі можливі опції для прийняття зваженого та комфортного рішення. Тому вважаємо, що обставини, які призвели до негативного відгуку є прикрим непорозумінням.
Дякуємо, що свого часу Ви обрали COMINBANK і були нашим Клієнтом.
Щиро сподіваємося на взаємоповагу і співпрацю в майбутньому та будемо раді надалі залишатися для вас надійним фінансовим партнером.