Мінфін - Курси валют України

картка Дохідна

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Ілона Морозенко 30 серпня 2024, 20:18
Карткою Дохідна користуюся 2 місяці. я б її назвала все ж таки Переказна, бо це та причина, через яку мені здається її братимуть в основній масі.

Розраховуватися і перекидати гроші зручно, хоча апка не найдружніша, але скоро звикла — відсоток за перекидання нуль!!! тобто в режимі отримати гроші за роботу і покупки/твої розрахунки повністю ідеально.

Назва карти походить через відсоток, який отримуєш за позитивний баланс. У мене зараз більше 200 тисяч на рахунку це означає більше 2000 гривень за рік плюс.

Деякі мінуси теж є:

— 100 гривень за отримання, якщо втрачу або зіпсую картку то ще 100 прийдеться заплатити
— найвигідніше зняти готівку в супермаркеті, це коштуватиме 5 гривень. Але в деяких супермаркетах потрібно скупитися на певну суму, черги, та й просто якщо поспішаєш то потрібен банкомат
— до додатка довелося звикати…(але типу скоро мають оновити

Мені плюси перевищують мінуси
Комінбанк
8 вересня 2024, 5:48
Добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом про нашу картку. До речі, у нас можна скористатися системою переказів ««Moneygram»», щоб переслати гроші у більше ніж 200 країн світу.

З тарифами та умовами можна ознайомитися тут: https://www.cib.com.ua/uk/private/products/perekazi/groshovi-perekazi-moneygram

Мирного неба та гарного вам дня!

Марта Бабич
Марта Бабич
1 вересня 2024, 18:02
В чем проблема пойти и снять в их банкомат или любой другой, я знаю что они работают со всеми сетями банкоматов
Ілона Морозенко
Ілона Морозенко
1 вересня 2024, 18:06
Буде 0,7% за зняття грошей, на великій сумі це вже відчутна різниця. У магазині всього 5 гривень
Жанна Стеклова
Жанна Стеклова
2 вересня 2024, 11:58
Я так зрозуміла що йде 10%, якщо на картці більше 200 000 грн? Але це реально купа грошей яка не у всіх є
Олег Левченко
Олег Левченко