дозвонився швидко до гарячої лінії
- Інга Фесенко
- 29 серпня 2024, 18:01
Теж вийшло додзвонитися нещодавно
У моєму випадку десь місяць тому, була проблема із застосунком, оператор сказала видалити і поставити заново — і все запрацювало
- Ярослав Коломиец
- 30 серпня 2024, 20:01
Важно что не буцают от одного менеджера к другому, а потом к третьему: супорт четко понимает в чем дело и направляет в нужный отдел. Ну и дозвониться не проблема действительно
Курс валют в Комінбанк
EUR | 43 | 43.7 |
PLN | 9.8 | 10.3 |
USD | 41 | 41.6 |
Особливо не довелося слухати багато музики і реклами, і стандартне про повітряну тривогу, з'єднали практично відразу. нормальний тямущий чолов’яга попався, глянув інфу за рахунком і по цифрах розкидав швидко. Та й взагалі це єдиний раз, коли довелося телефонувати, як таких проблем не було від слова зовсім
Дякуємо, що обрали наш Банк! Хочемо нагадати, що до кінця січня наступного року діє депозитна акція “Дохід +", відсоткова ставка в гривні: від 13,25% (3-6 міс) до 17% (24-40 міс).
Про це можна почитати детальніше тут: https://www.cib.com.ua/uk/private/products/depoziti/depozitna-akciya-dohid
Також, залежно від виду вашого депозиту, ми можемо продовжити наше партнерство (пролонгувати вклад). Про це докладніше можна дізнатися на гарячій лінії або в будь-якому нашому відділенні у фахівця.
Мирного неба та гарного вам дня!