Мінфін - Курси валют України

дозвонився швидко до гарячої лінії

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Марк Филенко 28 серпня 2024, 15:27
Щодо гарячої лінії — додзвонитися і з'єднатися з ким потрібно вийшло протягом 3−4 хвилин. питання у мене було щодо крайньої дати терміну депозиту і порахувати відсотки ще раз про всяк випадок.

Особливо не довелося слухати багато музики і реклами, і стандартне про повітряну тривогу, з'єднали практично відразу. нормальний тямущий чолов’яга попався, глянув інфу за рахунком і по цифрах розкидав швидко. Та й взагалі це єдиний раз, коли довелося телефонувати, як таких проблем не було від слова зовсім
Комінбанк
8 вересня 2024, 5:47
Доброго дня!

Дякуємо, що обрали наш Банк! Хочемо нагадати, що до кінця січня наступного року діє депозитна акція “Дохід +", відсоткова ставка в гривні: від 13,25% (3-6 міс) до 17% (24-40 міс).

Про це можна почитати детальніше тут: https://www.cib.com.ua/uk/private/products/depoziti/depozitna-akciya-dohid

Також, залежно від виду вашого депозиту, ми можемо продовжити наше партнерство (пролонгувати вклад). Про це докладніше можна дізнатися на гарячій лінії або в будь-якому нашому відділенні у фахівця.

Мирного неба та гарного вам дня!

Інга Фесенко
Інга Фесенко
29 серпня 2024, 18:01
Теж вийшло додзвонитися нещодавно
antonieva
antonieva
29 серпня 2024, 18:33
У моєму випадку десь місяць тому, була проблема із застосунком, оператор сказала видалити і поставити заново — і все запрацювало
Ярослав Коломиец
Ярослав Коломиец
30 серпня 2024, 20:01
Важно что не буцают от одного менеджера к другому, а потом к третьему: супорт четко понимает в чем дело и направляет в нужный отдел. Ну и дозвониться не проблема действительно

Курс валют в Комінбанк

EUR 43 43.7
USD 41 41.6

Курс валют в Комінбанк

EUR 43 43.7
USD 41 41.6
Головна / Банки України 🏦 / Комінбанк 💰 / Відгуки про Комінбанк 📝 / дозвонився швидко до гарячої лінії