Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Комінбанку: Житомир, майдан Соборний, 2/2

Адреса:
Житомир, майдан Соборний, 2/2
Телефон:
0 800 501-200
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4 не зарахована
7 січня 2024, 13:46
Мама (наша бабушка) говорит что обслуживают нормально, хоть она и ходит с квитанциями бумажками в кассу. Ихне отделение у неё в Житомире одно, но как раз удобно что ей в самом центре. Относятся внимательно, по человечески. Как-то мы перепроверили платежки, все добросовестно. Никому сейчас не легко… но банку спасибо
Коментарі (8)
Ответ банка
Комінбанк
5 березня 2024, 1:59
Олена, раді що змогли допомогти вашій бабусі! Та будемо раді бачити її знову у нашому відділенні – менеджер звичайно знову допоможе їй сплатити комунальні послуги.

Як варіант — ви можете оплачувати «комуналку» за бабусю через додаток нашого банку, якщо знатимете постачальників послуг та необхідні показники. У будь-якому випадку, рішення за вами — визначтеся як вам буде зручно та комфортніше у родинному колі. Мирного неба та гарного дня!
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Комінбанку за адресою Житомир, майдан Соборний, 2/2. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Комінбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Комінбанку розташованому за адресою  Житомир, майдан Соборний, 2/2- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.