Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Комінбанку: Львів, вул. Ігоря Білозіра, 4

Адреса:
Львів, вул. Ігоря Білозіра, 4
Телефон:
+38 (0322) 26-75-35
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:30), без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4
22 червня 2023, 21:04
Долари прийняли, все що приніс і за адекватним для банку курсом — 37,1, дорогою бачив що 36,9−37 в інших відділеннях. взагалі їхав в обмінник поблизу де трохи вище, а там почалася тяганина з кількома купюрами (хотіли розвести і купити дешевше, мабуть), тому розвернувся і під'їхав сюди. відділення нормальне, свіжо прохолодно всередині, було приємно з спеки зайти.
Написати коментар
5
23 січня 2023, 16:10
Відзначу достатньо адекватні умови за «короткими» депозитами коли можна покласти гроші під 6% і якщо зовсім припече то забрати, як би і не лежать без діла і ризики мінімізуються, якщо ситуація зовсім глобально зміниться. Працівники (точніше працівниціі) приємні)) принаймні мені такi траплялися))
Написати коментар
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Комінбанку за адресою Львів, вул. Ігоря Білозіра, 4. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Комінбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Комінбанку розташованому за адресою  Львів, вул. Ігоря Білозіра, 4- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.