Курс валют в Восток Банку
пенсионный счет
Мошенничество банка ВОСТОК
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з тим рідкісним випадком, коли банкомат не видав кошти через технічний збій. Ми обов’язково проведемо відповідну перевірку наших банкоматів для усунення можливих неполадок. Кошти на рахунок повернуться автоматично одразу ж після проведення інкасації. На жаль, терміни її проведення нам справді не відомі. Розуміємо, що ситуація не приємна, тому докладемо усіх зусиль для її швидкого вирішення.
Комісія за блокування картки та її перевипуск залежить від тарифів, які Ви завжди можете переглянути самостійно у веб-версії онлайн-банку: Мої гроші – під зображенням картки натисніть «Детальніше» — Тарифи карти.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
швидко відкриття рахунку
Хорошая карта World Elite
Не рекомендую
Рейтинги на ринку купляються, шляхом штучних голосувань.
Оператори ботів — це абсолютно не компетентні працівники.
Також банк маю комісію на комії. Просто постійно не зрозумілі зняття коштів.
Нам дуже прикро, що Ви залишились незадоволені роботою банку.
Ми б хотіли провести перевірку щодо якості наданої Вам консультації оператором у Контакт-центрі. Будь ласка, напишіть нам через форму зворотного зв'язку https://bankvostok.com.ua/contact, де вкажіть Ваші Прізвище, Ім'я та По-батькові.
Пропадают небольшие суммы
Нам шкода, що Ви отримали негативне враження. Справді, невідповідність поточного залишку на рахунку до балансу згідно Ваших підрахунків, може бути пов’язана зі зняттям комісій згідно з тарифами картки. Відображення внутрішньобанківських комісій в мобільному додатку, на жаль, не передбачено. Переглянути їх Ви можете у виписці по рахунку через веб-версію онлайн-банку https://my.bankvostok.com.ua/: Мої гроші -> відкрити деталі картки -> Виписка (праворуч від зображення картки). Сподіваємося, що зможемо виправдати Вашу довіру!
Списались деньги в банкомате, а банкомат завис и денег не дал
Через горячую линию банка Восток было написано заявление. На что мне ответили что рассматривать его будут до 50 дней. Будут ждать инкассацию банкомата. Так инкассация банкомата происходит ежедневно. Зачем ждать 50 дней? И как жить без денег 50 дней? Они мне очень необходимы сейчас. Что за отношение к клиентам?
Терміни вирішення даних заявок визначаються правилами платіжної системи Mastercard і для таких ситуацій, з якими Ви зіткнулися, становлять до 50 днів. Оператори Контакт-Центру повідомляють максимальний термін рішення, щоб уникнути введення клієнта в оману більш стислими термінами, які можуть бути не витримані з причин, що не залежать від банку-емітента картки.
оптимизируйте рассылку
Оперативний банк
Быстрое обслуживание
Карта для сына
Карта для підлітка
Восток — Власний рахунок
Пришло сообщении о блокировании приложения и необходимости звонка на горячую линию, ну да ладно — звоним, служба поддержки ответила что я поменял устройство (но я то точно знаю, что устройство не менял) и теперь приложение заблокировано на сутки и изменить это никак нельзя …
В итоге я решил закрыть счет в этом недоразвитом фин учреждении и спросил как могу это сделать, мне было предложено пройти в чат-бот (где наша не пропадала, правда так далеко меня никто не посылал). В чат-боте сообщили, что не могут принять заявление о закрытии счета, в связи с тем что у меня положтельный баланс, создал платеж на сумму остатка на свой же счет в другом банке и тут снова сюрприз, оказалось что месячный лимит 40 килогривен по виртуальной карте, каким-то образом влияет на переводы со счета на счет (без участия карты и ее реквизитов). После двухчасового марафона в чат-боте и по тел со службой поддержки, было принято решение написать жалобу на Банк Восток (юр лицо, которое используется банком Валсний рахунок).
Так что будьте готовы к тому ваш Власний рахунок, станет на время Власним рахунком власника банка :)
Обслуживание понравилось.
Заблокировали карту
Нам дуже прикро, що Ви натрапили на незручності. Наш фахівець намагався зв'язатися з Вами по телефону, щоб врегулювати цю ситуацію. На жаль, ми не можемо у коментарі дати більш розгорнуту відповідь щодо Вашого питання, адже інформація є конфіденційною. Зателефонуйте, будь ласка, до Контакт-центру за номером 0 800 30 70 10 (24/7/365, безкоштовно по Україні), щоб ми змогли допомогти у вирішенні цієї проблеми. Очікуємо на Ваш дзвінок та сподіваємося на розуміння!
Списаны деньги, банкомат не выдал
Нам дуже шкода, що Ви натрапили на таку ситуацію. Вирішення спірних операцій справді може займати до 50 календарних днів, але це є максимальним терміном. Вирішення цього питання також залежить від проведення інкасації банком, у банкоматі якого Ви знімали готівку, терміни проведення якої нам, на жаль, не відомі. Наразі наші фахівці вже займаються Вашим питанням і обов'язково зв'яжуться з Вами, як тільки питання буде вирішено. Розуміємо, що ситуація не приємна, тому докладемо усіх зусиль для її швидкого вирішення. Сподіваємося на Ваше розуміння!
Є плюси, є мінуси
Не удобно
Наявність\відсутність комісії за зняття готівки у банкоматах інших банків залежить від тарифів Вашої картки. Переглянути тарифи Ви завжди можете самостійно у веб-версії онлайн-банку: Мої гроші – під зображенням картки натисніть «Детальніше» — Тарифи карти.
А також Вас з радістю проконсультують щодо тарифів у нашій службі підтримки в чат-боті Viber https://bankvostok.com.ua/_help_viber, Telegram https://bankvostok.com.ua/_help_telegram або за телефоном 0800307010 (24/7/365, безкоштовно по Україні).
Ми постійно працюємо над збільшенням кількості банкоматів по всій Україні. Дякуємо за зворотний зв'язок!
Сняли деньги пока был на работе.
1.10.21 в 18.15 кто-то… на АЗС по ул. Забрлотного, 4, сделал покупку, без моего ведома…
В это время, я находился на работе в центре города. Пинкод знаю только я, карточка всегда со мной.
В банк сообщил, карту заблокировали, деньги естественно украли и никто искать никого не станет.
Отвратительно, такого ещё за 20 лет в разных банках не было!
Дійсно, розслідуванням таких випадків шахрайства займаються правоохоронні органи. Зі своєї сторони, банк завжди сприяє такому розшуку в рамках чинного законодавства.
Для розслідування даного випадку шахрайства Вам необхідно звернутися до правоохоронних органів та написати відповідну заяву на сайті кіберполіції: https://cyberpolice.gov.ua/.
Після цього, Ви можете оскаржити операцію, надавши номер звернення з сайту кіберполіції.
Оформити заяву про спірну операцію можна за допомогою чат-боту у Viber https://bankvostok.com.ua/_viber або Telegram https://bankvostok.com.ua/_telegram:
Мій банк ->Мої картки -> обрати картку -> Історія операцій -> обрати операцію, яку бажаєте оскаржити> Спірна операція
Далі діяти відповідно до підказок бота.
Ми просимо клієнтів нікому не передавати PIN-код картки, термін її дії, CVV2 код або коди підтвердження з SMS третім особам.
ВЕТХАЯ И СТАРАЯ ВАЛЮТА В БАНКЕ (!!!)
P. S. Квитанция и фото состояния купюр есть!
Розглянувши Вашу скаргу від 04.10.2021, стосовно отримання в касі відділення ПАТ «БАНК ВОСТОК» зношених банкнот іноземної валюти, повідомляємо наступне:
Касові операції у відділеннях ПАТ «БАНК ВОСТОК» здійснюються відповідно до вимог:
ПП НБУ від 25.09.2018 №103 «Про затвердження Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні», а саме:
п.13.п.4 Розділу І: Банк (філія, відділення) під час здійснення касових операцій має забезпечувати: своєчасну видачу клієнтам тільки придатних до обігу банкнот і монет національної та іноземної валюти та під час здійснення сплати платежів;
п.54 Розділу ІV: Банк (філія, відділення) здійснює оброблення банкнот і монет ручним способом із використанням технічних засобів для роботи з готівкою або автоматизованим способом із використанням обладнання для автоматизованого оброблення банкнот і має право повторно випускати банкноти в обіг, якщо вони перевірені на відповідність захисним ознакам, що властиві цим банкнотам, та встановленим критеріям їх якості.
Також ПП НБУ від 02.01.2019 №1 «Про затвердження Положення про структуру валютного ринку України, умови та порядок торгівлі іноземною валютою та банківськими металами на валютному ринку України» обумовлено:
п.32. Банкам, небанківським установам заборонено встановлювати обмеження щодо номіналу та року емісії банкнот іноземної валюти, які є законним платіжним засобом на території відповідної іноземної держави, з якою здійснюються валютно-обмінні операції.
Банки, небанківські установи приймають банкноти іноземної валюти, які за дизайном і елементами захисту повністю відповідають зразкам та описам, що наведені на сторінках офіційних сайтів центральних/національних банків іноземних держав, і не мають ознак зношення або набули під час обігу одну чи кілька ознак зношення, визначених у додатку до цього Положення.
Дані ознаки зношення банкнот іноземної валюти, які приймаються/видаються банком розміщені в касі відділення банку в доступному для огляду клієнтами місці.
Вам були видані придатні до обігу банкноти, які є законним платіжним засобом незалежно від року емісії банкнот іноземної валюти.
При здійсненні операції звертайте увагу на стан купюр та якщо вважаєте, що купюра не відповідає ознакам зношеності за Додатком до Положення НБУ (об'ява з додатком розміщена на касі), одразу вимагайте замінити купюру не відходячи від каси.
Дякуємо, що Ви даєте нам можливість стати краще. Нам важлива Ваша думка, тому завжди раді отримувати зворотний зв'язок. Ми постійно вдосконалюємо наш сервіс та послуги, прислуховуючись до порад наших клієнтів.
Ми будемо раді вітати Вас в наших відділеннях в майбутньому.