Кидають клієнтів

ViktorD1991 27 серпня 2025, 22:27
Отримав лист фінмоніториг. Відписав. Прислали, що високий ступінь ризику, 27.08 рахунок буде закритий або закрийте до вказаної дати самостійно.
26.08 картку заблокували і я не зміг перекинути свої кошти. 27 вже сказали, що рахунок в процесі закриття, списали 30%!!! від залишку коштів на якусь комісію.
В підтримці взагалі якісь неандертальці. Питаю чому 26 заблокували картку — бо перед закриттям рахунку блокують. Чому 26 ніхто не сказав. Інший менеджер взагалі сказав, що заблокував фінмоніторинг, але чому саме 26 також не зміг пояснити. Не розумію для чого сільпо з ними працює

Три літри
Три літри
28 серпня 2025, 9:07
26.08 картку заблокували і я не зміг перекинути свої кошти. 27 вже сказали, що рахунок в процесі закриття, списали 30%!!! від залишку коштів на якусь комісію.

а як ти примудрився не знати про те що банк додав комісію для хитродупих прокрутчиків крипти?
треба слідкувати за змінами тарифів

Не розумію для чого сільпо з ними працює

А чому Сільпо не співпрацювати з цим банком? Якщо людина користуєтся карткою переважно для покупок то ніхто їй нічого не заблокує. А Сільпо саме це і треба щоб людина купували у них продукти та інші товари.
natashaGra
natashaGra
27 жовтня 2025, 12:27
Про крипту ни слова не написано у автора