Якісь ***** а не банк
09.06.25 відправила сестрі кошти. 13.06.25 мені телефонує сестра і каже що її картку заблоковано. Банк Восток надіслав лист сестрі, де вказано, що її картку заблоковано, через те що я, як платник звернулась до поліції і подала заяву що цей переказ неправомірний і пов’язаний з шахрайськими діями. Що запит надійшов з Монобанку (я відправляла кошти з Монобанку). Але весь сок в тому, що я не писала ніяких заяв. Це моя сестра і добровільно відправила їй кошти. Звернулась до монобанку. Представники сказали що ніяких заяв по цій операції немає і вони нічого не відправляли в БанкВосток. Направили копію квитанції про оплату, мою переписку з монобанком, де вказано що від них ніякі заяви не надсилались. Я особисто телефонувала в БанкВосток але жодного результату це не дало. Представники банку восток нічим не можуть допомогти. В результаті моя сестра 4 дні не має можливсоті користуватись своїми власними коштами і вимушена користуватись кредитною картою. Її також повідомили що запит може розглядатись до 30днів. Це взагалі що? Це як? Вирішили поблокувати картки людям щоб прогнати кошти?