Не має можливості зробити платіж, як що ти не клієнт банку Райфайзен

Мені треба оплатити рахунок як ФОП на компанію Метро, яка надала рахунок з реквізитами Райффайзен банк Аваль. Заїхала у відділення Райфайзен, але виявилось щоб сплатити 1 платіж в касі на компанію треба бути клієнтом цього банку. Не зрозуміло навіщо як що мені це потрібно 1 два рази на місяць для чого я маю бути вашим клієнтом? В терміналі теж оплатити не можна, хоча він стоїть в кожному торгівельному центрі. Цє дуже не зручно.
Райффайзен Банк
Добрий день!
Нам дуже прикро, що відвідування відділення залишило у Вас негативні враження.
В касі кожен відвідувач може виконувати необхідні операції, зокрема здійснювати вільні платежі. Такі платежі проводяться з комісією відповідно до чинних тарифів. Водночас касир може запропонувати стати клієнтом банку, щоб у подальшому здійснювати платежі через застосунок «MyRaif» — це дозволяє робити їх зручніше та без додаткових комісій. Звісно, остаточне рішення завжди залишається за Вами.
Ми прагнемо детально розібратися у ситуації, щоб надати зворотний зв’язок. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш контактний номер телефону. Чекаємо!

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 19 червня 2026, 16:33
Ваше звернення вже передано менеджеру з питань клієнтського сервісу, який детально перевірить ситуацію, що склалась у відділенні, та надасть Вам відповідь за результатом. Будь ласка, очікуйте на зворотний зв’язок.
З повагою та турботою,

Курс валют в Райффайзен Банк

EUR 51 51.75

Курс валют в Райффайзен Банк

EUR 51 51.75
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Не має можливості зробити платіж, як що ти не клієнт банку Райфайзен