Оновлення паспортних даних

На жаль, також стикнулась з проблемою оновлення даних у банку. В 2024 була зміна паспорту, у звʼязку з одруженням та зміною паспорту. Після отримання нового паспорту я фізично прийшла у відділення банку і надала всі необхідні документи, співробітник банку відповів, що все оновив. Рік користувалась послугами банку без проблем, поки не отримала переказ через Аваль експрес, тоді мені повідомили з банку, що зарахувати гроші на особистий рахунок не можуть, тому що номер паспорту, який вказав відправник і який вказаний у документах банку не співпадає. Довго дізнавалась, що саме не так, комунікація з банком дуже повільна, відповідають як небудь, тільки, щоб відстали. В кінецевому рахунку виявилось, що проблема зі сторони банку, а не відправника, що співробітник банку змінював коли я фізично приходила у відділення мені невідомо. Отримала інформацію, що необхідно надіслати підписані документи через дія підпис на електронну пошту банку, відправила через годину. Вже минув тиждень-ніякого зворотнього звʼязку від банку я не отримала. Мій переказНа жаль, також стикнулась з проблемою оновлення даних у банку. В 2024 була зміна паспорту, у звʼязку з одруженням та зміною паспорту. Після отримання нового паспорту я фізично прийшла у відділення банку і надала всі необхідні документи, співробітник банку відповів, що все оновив. Рік користувалась послугами банку без проблем, поки не отримала переказ через Аваль експрес, тоді мені повідомили з банку, що зарахувати гроші на особистий рахунок не можуть, тому що номер паспорту, який вказав відправник і який вказаний у документах банку не співпадає. Довго дізнавалась, що саме не так, комунікація з банком дуже повільна, відповідають як небудь, тільки, щоб відстали. В кінецевому рахунку виявилось, що проблема зі сторони банку, а не відправника, що співробітник банку змінював коли я фізично приходила у відділення мені невідомо. Отримала інформацію, що необхідно надіслати підписані документи через дія підпис на електронну пошту банку, відправила через годину. Вже минув тиждень-ніякого зворотнього звʼязку від банку я не отримала. Мій переказ теж завис, коли я його отримаю мені невідомо. Виходить, що через те, що співробітник банку щось пропустив, я не можу отримати свої гроші. Спілкування через додаток жахливе-відповідають через декілька годин, а клієнту відповідати потрібно миттєво, бо Рея завершує розмову дуже швидко. Дуже сумно.
Райффайзен Банк
Добрий день!
Проаналізуємо ситуацію та надамо коментарі.
З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 26 березня 2026, 12:37
Дякуємо за очікування відповіді.
Шкода, що Вам довелося зіткнутися з такими незручностями під час оновлення паспортних даних. Розуміємо, наскільки це неприємно, особливо коли затримка стосується доступу до власних коштів. Такі ситуації точно не мають траплятися і нам дуже прикро, що довелося витрачати час на пошук інформації та повторні звернення.
Щодо затримок у комунікації в чаті - справді, наразі навантаження значно більше звичного, тому відповіді можуть приходити повільніше. Ми робимо все можливе, щоб кожен отримав відповідь в найкоротші терміни.
Хочемо детально розібратися та допомогти, будь ласка, надішліть нам Ваші дані в приватні повідомлення ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Передамо інформацію фахівцям та докладемо максимум зусиль, щоб прискорити вирішення питання і якнайшвидше забезпечити Вам доступ до коштів.

Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 26 березня 2026, 15:12
Ваше звернення передано в роботу менеджера з питань клієнтського сервісу. Будь ласка, очікуйте на подальший зворотний зв’язок.

26 березня 2026, 12:37
Корисний коментар
Дякуємо за очікування відповіді.

26 березня 2026, 15:12
Корисний коментар

megoirysik
megoirysik
26 березня 2026, 16:39
Через 20 хвилин після звернення отримала дзвінок від співробітника банку, моє питання вирішилось-дані оновили, грошовий переказ отримано. Дякую.
26 березня 2026, 16:47
Вдячні Вам за очікування. Наразі маємо інформацію, що питання вже вирішено. Якщо надалі виникатимуть будь‑які запитання — будь ласка, звертайтеся. Ми завжди поруч, щоб підтримати й допомогти.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк