Блокування рахунків, ігнорування запитів
Курс валют в Райффайзен Банк
На прохання уточнити транзакції, по яким виникли питання, підтримка відповіді не надала. Шляхом кількох спроб контакту з підтримкою, зміг отримати від консультанта інформацію, що мою справу було передано компентному менеджеру, і він зі мною зв’яжеться протягом наступних двох робочих днів. Дзвінок я так і не отримав.
Після неотримання дзвінку я знову звернувся в чат підтримки, де вказав про проблему, на що оператор запропонувала надати документ, який підтверджує транзакції. Які саме транзакції необхідно було підтвердити я не знаю, тому відправив виписку ОК-5. Після відправки я отримав автоматичну відповідь з інформацією про те, що документ буде опрацьований протягом 5 годин. Сьогодні вже минає 3 робочий день, відповіді я так і не отримав.
Під час звернення в чат, оператори завжди дають неповну інформацію і закривають чат, поки я намагаюсь надати всю інформацію, яку потрібно.
Я є клієнтом банку майже два роки, маю рахунки як фіз особи, так і ТОВ. Заробітню плату зі свого ТОВ отримую на рахунок фіз особи. Всі податки в повній мірі завжди були сплачені.
Я вважаю неприйнятним таке відношення до клієнтів. Таке враження, що блокування по вигаданій причині робить мене персоною нон-грата, яка не заслуговує навіть відповіді в чаті.
Після останнього звернення в чаті оператор повідомив, що продовження співпраці неможливе через порушення договору з мого боку. Навіщо було протягом двох тижнів морочити голову? Незрозуміло.
Прошу полегшити дану процедуру для своїх клієнтів, особливо для тих, чиї кошти були заблоковані разом з рахунком. Поки процедура виглядає таким чином: блокують рахунок, не називають причину, не кажуть які саме транзакції викликали підозри, не даючи можливості їх підтвердити, не надають повну інформацію щодо подальших дій та ігнорують запити.
Прикро читати про такий досвід взаємодії з банком, та про блокування рахунків. Банк діє виключно в межах чинного законодавства України. Рішення про блокування приймається тільки після детальної перевірки, щоб уникнути будь‑яких необґрунтованих дій.
Зауваження щодо складнощів у комунікації прийняли та обов'язково опрацюємо Ваші звернення й роботу підтримки. Перепрошую, що з цим виникли непорозуміння.
По Вашому зверненню сформовано запит до менеджера з обслуговування клієнтів, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо.
З повагою та турботою,
@RaifHelp