Погіршення умов для клієнтів

MykhailoB 29 січня 2026, 11:46
Я є клієнтом банку багато років. За весь час існування ніколи не було такого жлобства.
Як клієнт із ЗКП у банку я завжди отримував іменну карту рівня Visa Gold. Причому давали 2 карти — MC та Visa для зручності клієнта. Зараз у мене закінчився термін дії картки, я звернувся до відділення банку і мені сказали, що за іменну картку я мушу заплатити. Чудово. Які тоді переваги від ЗКП, яким щомісяця за рахунком проходить 2К+$ я маю як клієнт?
За кредитками. Надійшло повідомлення, що за картами системи МС з 10 лютого припиняється нарахування кешбеку. Тобто мене примусово змушують змінити карту на Visa. В інших банках за примусову зміну карток для клієнтів є якась компенсація — нараховують невеликий кешбек за заміну або хоч би безкоштовно присилають картку на НП. А у райфу — захотіли змін вони — а ти будь добрий заплатити за новий пластик. Логічно? Ось тобі і лояльність до клієнта
Райффайзен Банк
29 січня 2026, 12:20
Дякуємо за очікування відповіді. Цінуємо багаторічну співпрацю з Райфом і те, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро прикро, що ситуація з перевипуском карток викликала у Вас розчарування. Хочемо пояснити, що картки до дебетових рахунків зараз автоматично продовжуються ще на три роки, проте іменна картка Visa Gold більше не випускається. Водночас вартість виготовлення нової іменної картки становить 100 грн відповідно до чинних тарифів банку. Інформацію можна переглянути на сайті Банку за посиланням: https://raiffeisen.ua/storage/files/tariff-25092025.pdf Щодо кредитних карток, то їхній перевипуск відбувається повністю безкоштовно, навіть з урахуванням переходу на картки Visa, тобто жодних витрат із Вашого боку не передбачено.
Ми надзвичайно цінуємо Вашу лояльність протягом усіх цих років і дуже хочемо повернути Вашу довіру та комфорт від користування нашими послугами. Ваше звернення вже передано в роботу менеджеру з клієнтського сервісу, який докладе максимум зусиль для індивідуального вирішення питання.
З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 29 січня 2026, 11:56
Проаналізуємо ситуацію та надамо коментарі.
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 29 січня 2026, 16:42
Ми вдячні за можливість розглянути Ваше звернення. Зараз маємо інформацію, що наш фахівець успішно вийшов з Вами на зв’язок і надав необхідну допомогу. Якщо знадобиться підтримка в майбутньому — пишіть нам.

29 січня 2026, 11:56
Корисний коментар
Проаналізуємо ситуацію та надамо коментарі.
29 січня 2026, 16:42
Корисний коментар