Заблокував рахунки, немає відповіді
Курс валют в Райффайзен Банк
Почала процедуру проходження фінмоніторингу. В застосунку ніхто мені не відповідає, тому написала на пошту, відправила всі документи які підтверджують мій фінансовий стан, накладні, опис діяльності і т.д. отримала відповідь, надіслала знов уточнюючі данні і все, на цьому все зупинилось, відписали що дякуємо за надані документи і з тих пір вже місяць ні слуху ні духу, дзвонила на гарячу лінію вже багато разів, конткретної відповіді не почула. Доречі, мені здається що банк не має уявлення як працюють фоп на 2 групі, вимагають те, що мені просто не потрібно для моєї діяльності. Я такого відношення до клієнтів від міжнародного банку не очікувала. Бачу що банк просто користується моїми коштами.
Дуже шкода, що у Вас виникла така ситуація. Хочемо запевнити, що в Райфі ми суворо дотримуємося вимог чинного законодавства та постанов НБУ. Саме тому уважно аналізуємо всі операції, аби гарантувати максимальний захист коштів наших клієнтів.
Розраховуємо на Ваше розуміння важливості періодичних перевірок походження коштів і надання підтвердних документів. Це необхідна вимога законодавства та частина спільної безпеки.
Ми завжди готові детально розглянути кожну ситуацію та допомогти індивідуально. Тому просимо надіслати, будь ласка, ідентифікаційний номер та контактний телефон у приватні повідомлення.
З повагою та турботою,
@RaifHelp