Верните мои деньги, ****!
Курс валют в Райффайзен Банк
Я из-за них потратил полночи вчера. Результата нет. Деньги забрали и не вернули.
Верните мои деньги!
Перш за все шкода, що після звернення до нашої підтримки залишились негативні враження та те, що запропонована послуга не відповідає Вашим очікування. Нам важливо розуміти такі ситуації та надавати коректні пояснення.
Ми завжди прагнемо бути максимально відкритими та прозорими у своїй роботі і сумлінно дотримуємось чинного законодавства України, а також правил фінансової безпеки.
Активація платіжної картки, яка доставляється поштовим відправленням, відбувається під час дзвінка, це правило, що діє з міркувань захисту коштів клієнта. Банкомати інших банків не мають технічної можливості активувати картки сторонніх фінансових установ, а активація таких карток через застосунок дійсно не передбачається.
Чат застосунку «MyRaif» наразі є основним форматом комунікації, ми постійно працюємо над тим, щоб консультації в чаті були чіткими, коректними та зрозумілими. Якість обслуговування контролюється, а будь-які неточності з боку співробітників обов’язково аналізуються та виправляються. Звертаємо увагу, що всі питання, зокрема й питання повернення 500 грн, можна також врегулювати в чаті застосунку.
Хочемо детально розібрати ситуацію та надати пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код і контактний номер телефону. Чекаємо!
З повагою та турботою,
@RaifHelp