Блокування рахунку без можливості розблокування
Курс валют в Райффайзен Банк
| EUR | 50 | 50.66 |
В першу чергу перепрошуємо за очікування відповіді. Розуміємо, що блокування рахунків може бути неочікуваним та вплинуло на Ваші плани. Хочемо запевнити Вас, що блокування рахунків завжди здійснюється на підставі вагомих причин. Ми суворо дотримуємося чинного законодавства та внутрішніх процедур для забезпечення безпеки й захисту коштів наших клієнтів.
Якщо на Ваш рахунок протягом певного періоду надходили значні суми коштів, банк може звернутися із запитом надати документи, що підтверджують походження цих надходжень. У разі несвоєчасного надання таких документів — рахунок може бути заблоковано.
Що стосується виписки, всі документи формуються згідно із тарифами Банку, з якими можна ознайомитися за посиланням: https://raiffeisen.ua/documents/privatnim-osobam-ta-premium-klientam/tarifi-na-obslugovuvannya
Ми завжди готові вирішити питання в індивідуальному порядку. Ваше звернення зафіксовано і передано в роботу менеджера з клієнтського сервісу для детального аналізу. Просимо очікувати на дзвінок.
З повагою та турботою,
@RaifHelp