Блокировка карты

DanilV 30 грудня 2025, 16:05
Пользовался картой Райфа Fishka, для бонусов с ОККО и Алло + для различных мелких платежей. На карту обычно поступало 15−20 тысяч. Вопросов и проблем не было. Когда поступило суммарно за месяц (декабрь) 30−35 тысяч, мне заблокировали карту. На вопрос в чат боте — «почему так?», мне ответили только, что карта заблокирована без возможности активации, и причины так и не назвали. Сначала предложили открыть новую карту, но после разговора с оператором (который так же не назвал причину блокировки) — предложили закрыть счет и попрощаться. После мне все-таки назвали причину — «Ваші рахунки заблоковані по причині відсутності підтверджуючих документів за проведеними операціями.», но никаких подтверждающих документов Банк у меня не запрашивал, и обращение началось с моей стороны. Очень неприятно, что сложилась такая ситуация, когда время покупать подарки родным, а ожидать перечисление средств 5 рабочих дней.
Райффайзен Банк
30 грудня 2025, 16:14
Дуже прикро, що така ситуація трапилася саме зараз, у важливий для Вас час. Ми завжди прагнемо бути на боці клієнта та зробити взаємодію максимально комфортною.
Хочемо запевнити Вас, що блокування рахунків завжди здійснюється на підставі вагомих причин. Ми суворо дотримуємося чинного законодавства та внутрішніх процедур для забезпечення безпеки і захисту коштів наших клієнтів. Кожне рішення про блокування рахунку приймається після ретельного аналізу та перевірки, щоб уникнути будь-яких необґрунтованих дій.
Ми готові детально розібрати Вашу ситуацію та допомогти. Будь ласка, надішліть у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону.
Докладемо максимум зусиль для індивідуального вирішення питання.
З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 30 грудня 2025, 16:28
Передали Ваше питання до менеджера з питань клієнтського сервісу. Просимо очікувати на зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,

RaiffaizenAlex