проблеми з рахунком

KharkivAlex 24 грудня 2025, 8:47
існує ліміт на перерахування за кордон у розмірі 100 000 гривень. так дивно, як Райффайзен Банк його жоден банк не трактує. він начебто повинен вважатися 100.000 ділимо на курс НацБанку. Але тут так не працює, станом на 23.12 я зміг перерахувати 1986 євро що правильно було б при курсі 50.35. Плюс (точніше мінус) дика фантазія співробітників банку. якщо людина пенсіонер без підтверджених доходів вона може перерахувати лише еквівалент 50.000 гривень. (Посилаються на НацБанк)
Райффайзен Банк
24 грудня 2025, 9:06
Добрий день!
Хочемо уточнити, що карткові перекази на закордонні Банки входять до загального ліміту на C2C та IBAN-перекази, встановленого згідно з Меморандумом та постановою НБУ. І він не може перевищувати 100 000 грн на календарний місяць. Тобто, якщо Ви вже здійснювали інші перекази (наприклад, в межах України), вони також враховуються в цей загальний ліміт. Якщо бажаєте збільшити ліміт на перекази, необхідно буде надати додаткові документи. Детальніше можете переглянути інформацію за посиланням: https://raiffeisen.ua/news/limit-dlya-kartkovih-perekaziv-fizosib-pochne-diyati-z-1-zhovtnya-2119
Щоб ми могли проаналізувати ситуацію, просимо написати нам у приватні повідомлення свої дані (контактний номер або ідентифікаційний код).
Очікуємо!

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Три літри
Три літри
24 грудня 2025, 9:07
Якщо людина пенсіонер без доходів — в нього немає 200000 гривень для перерахування закордон.
KharkivAlex
KharkivAlex
24 грудня 2025, 9:12
Не перечислял кроме перевода за границу . 2000 евро должны проходить
Qwerty1999
Qwerty1999
24 грудня 2025, 10:15
Банкіри чомусь впевнені, що у людей принципово не може бути
ніяких заощаджень, звісно, що крім самих банкірів.
Амадей М
Амадей М
25 грудня 2025, 9:51
Така ж ситуація…банк трошки жахнутий, тільки в них таке можливо: в них різні курси на придбання валюти і окремий курс еквіваленту валюти на перекази. Ось наприклад я купив валюти на 1200 доларів, а зміг переказати лише 1189 доларів…довбанутий банк…і це ніде не пишуть

Курс валют в Райффайзен Банк

EUR 50 50.8