Це маніпуляція щоб люди не могли витрати тисячу на комуналку?
Курс валют в Райффайзен Банк
Ви публічно обіцяли, що з 16 грудня кошти у розмірі 1000 гривень, отримані від держави як зимова підтримка на картку Вашого банку «Національний кешбек», можна буде використати для оплати комунальних послуг.
Я та мій родич достатьньо довго чекали на цю дату — 16 грудня, щоб нарешті оплатити комунальні послуги. Настало 16 грудня, але можливості оплатити комуналку так і не з’явилося. Сьогодні вже 17 грудня, а ситуація не змінилася — оплатити комунальні послуги цією тисячею гривень усе ще неможливо.
Від початку знайомі нам ПРАВИЛЬНО радили оформлювати цю 1000 від Держави на карту «Національний кешбек» у банку Monobank, щоб не було проблем… Вони так і зробили — отримали кошти та без проблем змогли оплатити комунальні послуги. Ми ж з родичем вирішили довіритися Райффайзен Банку, оформили допомогу саме у вас, і хоча ми дуже сильно засмутилися через те, що не змогли оплатити комунальні послуги одразу після отримання цієї тисячі гривень, ви повідомили нам, що з 16 числа з’явиться можливість оплатити їх через ваш застосунок. Ми засмутилися, настрій був зіпсований, але вирішили: гаразд, почекаємо до 16 грудня.
Проте настало і 16 грудня, і вже 17 грудня, а ситуація так і не змінилася — немає можливості оплатити комунальні послуги через ваш застосунок цією тисячою.
Послуга так і не запрацювала. Ми просто в шоці.
Складається враження, що ця послуга навмисно зроблена неробочою, аби люди не могли витратити ці кошти на комунальні послуги, а змушені були витрачати їх у торговельних мережах чи магазинах, де це дозволено. Але це наш особистий вибір, куди витрачати кошти, які виплатила нам держава. Це наші гроші.
Такі дії виглядають як відверта маніпуляція та знущання з клієнтів. Просимо надати чітке пояснення та забезпечити виконання обіцяних умов.
Проаналізуємо ситуацію та надамо коментарі.
З повагою та турботою,
@RaifHelp