Нові методи нав’язування кредиту (Питання вирішене, 06.12.2025)

Gera0112 5 грудня 2025, 18:08
Сьогодні 14:55 при знятті готівки в банкоматі іншого банку операцію було відхилено, подумав може недостатньо коштів в банкоматі, спробував іншу суму яку теж відхили то зайшов у застосунок і виявив що кошти списалися хоча банкомат взагалі не видавав ніяких звуків взагалі а просто відхилив операцію і все. Було написано звернення в чат але (до цього часу 17:55) відповіді немає. А коли витратив дві години щоб дозвонитися на гарячу лінію то мені відповіли що це проблеми з банкоматом в якому я знімав готівку (хоча в банку мені роз’яснили що банкомат не бачив рахунку тому і відмінив транзакцію). Оператором було створено заяву про спірну транзакцію на розгляд якої потрібно місяць і запропоновано взяти кредит, а якщо можливо кошти повернуться то можна погасити і надалі користуватися їхніми банкоматами яких дуже мало і не завжди є час до них добратися. Сума для мене велика. Це що у Вас тепер нова методика кредити видавати?
Райффайзен Банк
5 грудня 2025, 18:28
Добрий день!

На жаль, технічні складнощі іноді трапляються, і цього разу вони не оминули нас стороною.

Сьогодні ми дійсно отримуємо звернення щодо складнощів при розрахунках через термінали та операцій у банкоматах. Запевняємо, що наша команда докладає максимум зусиль, щоб якнайшвидше виправити цю ситуацію.

Через дану ситуацію наразі є велике навантаження на службу підтримки, тому час очікування на оператора в інформаційному центрі та чаті може бути довшим.

Розуміємо, що це важливо для Вас і зробимо все можливе, щоб вирішити питання якомога швидше. Наразі ми працюємо над пришвидшенням повернення коштів, але поки що, на жаль, не можемо назвати точні терміни завершення процесу.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

5 грудня 2025, 23:46
А чому ж не було ніякого сповіщення чи попередження щодо збоїв від Вашого банку щоб уберегти тих хто ще не встиг скористатися тією чи іншою послугою і вберегти кошти та нерви своїх клієнтів??? Краще ж людям в такій ситуації нав’язати кредитні карти чи кредити і не факт що така ситуація не станеться під час використання кредитних коштів. Чи на Ваші кредитки цей збій не розповсюджується??? Коли Люди вже здійснили ту чи іншу операцію і втратили кошти на невизначений термін і лише при зверненні в Чат чи Службу підтримки їх повідомляли про це. В моєму розумінні якщо йде збій то він розповсюджується на все, а дивлячись на те що « . візьміть кредит і перекрийте свої проблеми які у вас виникли через втрату власних коштів у нашому банку…» і попередження про збої лише при зверненні в службу підтримки виникає питання чи не заплановано це все. Адже попередження в чаті застосунку Є а в самому застосунку не було і досі немає. В мене склалася саме така думка про Ваш Банк. Але це лише моя думка і моє розуміння ситуації адже у всіх різна ситуація і різне розуміння цього.
6 грудня 2025, 13:20
Проблема вирішена. Неочікувано. Дякую за оперативність.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Нові методи нав’язування кредиту (Питання вирішене, 06.12.2025)