Лисенок Дмитрий 11 листопада 2025, 17:57
Нам написал мошенник и предложил перевести все средства на новую карту так как наша старая карта якобі будет заблокирована. Мы выяснили номер карты на которую мошенник хотел получить деньги. Написали в поддержку райффайзена сообщили эту информацию. Сотрудник райффайзена предложил нам самим обратиться в банк кредит днепро в котором была карта мошенника, вместо того чтобы заняться этим самому и заблокировал мою карту и приложение. Мне стоило больших трудов связаться снова с сотрудниками райффайзена так как приложение было заблокировано. Мне назначили видеоконференцию аж через неделю и потом на эту конференцию ни один сотрудник не подключился. На данный момент так и не могу разблокировать свою карту и приложение.
Райффайзен Банк
11 листопада 2025, 18:08

Нам дуже шкода, що трапилась така ситуація і вони створила для Вас незручності. Захист данних є одним із ключових пріоритетів для нас. Ми невпинно працюємо над цим та завжди гарантуємо нашим клієнтам повну безпеку. Якщо шахраї отримають дані Вашої картки, вони можуть використати їх для проведення платежів або оформлення кредитів. Тож, якщо було розголошено персональні дані, ми реагуємо миттєво й вживаємо всіх необхідних заходів, щоб вберегти фінансові заощадження наших клієнтів.
Обов’язково проаналізуємо ситуацію та посприяємо вирішенню. Зафіксували Ваше звернення до менеджера з клієнтського сервісу, який зв’яжеться з Вами особисто. Просимо очікувати на дзвінок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

11 листопада 2025, 18:12
Фамилии сотрудников отказываются называть
11 листопада 2025, 20:13
Нічого вам не шкода. Ви навіть не знаете як зі мною зв*язатися, а пишете що подзвоните.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Заблокировали карту, назначили видеоконференцию для разблокировки и не включились в конференцию (