Не раджу аваль для малого бізнесу!

BorisMaliy 2 листопада 2025, 11:52
Від захопливих пропозицій, різноманіття карток яких вам не потрібно і до повного розчарування у вас пройде не більше року.
Блокують рахунки без попередження
Ваш менеджер хамські і по-битлоному викаже, що мають право нічого вам не казати.
На фін моніторинг — вас вивернуть як на допитах ще й принизять
Раптово на касі дізнаєтесь, що ваша картка заблокована, тому що неділю тому ви зробили покупку ліцензійного «офісу» в інтернеті (знов без попередження)
Ліміти по кредиту вам теж будуть змінювати без жодних попереджень.
Відчуєте себе спонсором тероризму, зброї масового ураження і відмивачем державних коштів, хоча жодним чином дотичним до того не будете.
Якщо вам подобається приниження і не стабільність — це ваш банк!
P. s. враження що малий бізнес для цього банку не потрібний взагалі!
Райффайзен Банк
2 листопада 2025, 12:02
Добрий день!

Проаналізуємо ситуацію та надамо коментарі.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 2 листопада 2025, 12:18
Дякуємо за очікування.
Шкода, що у Вас склалося негативне враження від співпраці з Райфом.
Хочемо запевнити, що блокування рахунків здійснюється виключно з обґрунтованих причин. Діємо відповідно до чинного законодавства та внутрішніх регламентів, щоб гарантувати безпеку коштів наших клієнтів. Кожне рішення про блокування приймається після ретельного аналізу, щоб уникнути необґрунтованих дій.

Ми прагнемо розібратися у ситуації та надати допомогу, тому просимо надіслати у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону.
Чекаємо на зворотний зв’язок.

З повагою та турботою,

RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
2 листопада 2025, 12:18
Полезный комментарий
Дякуємо за очікування.
Шкода, що у Вас склалося негативне враження від співпраці з Райфом.

Чекаємо на зворотний зв’язок.

З повагою та турботою,
2 листопада 2025, 13:25
Купил у них год назад через приложение два раза дол. по акции от НБУ. Кинил перед этим в их терминал грн. Через неск. мес. — блок, откуда монеты, несите доки. Предоставил справки — маловато сказали, давайте доки на машину и недвигу. Предоставил — мало сказали и этих. Давайте доки родственников. Послал их… и закрыл счета. Перекинули остаток в др. банк с пометкой — терроризм. Хорошо, что др. банк не заглючил, а наоборот налил мне на кредитку 100тыс и я с ним работаю уже более года. Райф — это банк террористов, т.к. работает на рашу, но др. обвиняет.
2 листопада 2025, 22:00
Вітаю Вас. Можете назвати банк куди вивели кошти?
3 листопада 2025, 13:01
Вначале перевёл на недобанк А банк и сразу перекинул их на ПУМБ и частично на Моно. А банк через три мес. опомнился и тоже меня заглючил. Сказали, что из-за райфа и его призначення ст.15… Пока работаю малыми суммами с Моно, ПУМБ, Кредит Днепр, Приват, Аккорд и т.д. А то сейчас везде фин. шмонает всех и надо работать со всеми банками, но суммами не более 20тыс.грн в мес. на каждый банк, если нет хороших справок о доходах. Покупаю технику только оплатами частями, тогда меньше шансов глюка.
4 листопада 2025, 2:52
Я зрозуміла. Дякую. У мене аналонічна ситуація з Пумб. Він розірвав стосунки зі мною в односторонньому порядку, вказавши тутж статтю, що і вам Райф. На голому місці. Написала досудову претенщію. Чекаю відповіді від Пумб. Якщо не вирішиться , буду звертатися до суду. Гроші на карті заблоковані - думаю куди їх краще вивести з найменшими наслідками.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк