Банк блокує перекази

Ось яка ситуація, обслуговуюсь у банку давно, а ле трапилось таке, наше ТОВ підписало контракт на виконання робіт, почали надходити кошти згідно договору, ми ці кошти почали переказувати, а лє платежі висять у обробці, подзвонив у банк там повідомили що потрібна якась додаткова інформація, таким чином на вихідні заблокували роботу ТОВ, чекаю понеділка щоб розібратись, звідси питання, що це таке як що можна ось так паралізувати роботу підприємства?
Райффайзен Банк
5 жовтня 2025, 9:51
Добрий день!

Ми розуміємо, як важливо для кожного мати безперебійну роботу, тому нам дуже шкода, що дана ситуація вплинула на Вашу діяльність.
Додаткова інформація щодо платежів може бути необхідною для дотримання вимог безпеки та законодавства.

Маємо на меті розібратись детальніше в ситуації, тому будемо вдячні, якщо Ви напишете в особисті повідомлення цієї сторінки свої дані (контактний номер телефону та ЄДРПОУ).
@RaifHelp

Barsikk
Barsikk
6 жовтня 2025, 11:28
Постоянно блокуют деньги Райф и А банк. С ними советую не работать, а иначе мес. будете носить доки и всё равно не будут отдавать. Потом предложат разорвать фин. отношения и перечислят средства на др. банк с пометкой — терроризм.
natashaGra
natashaGra
8 жовтня 2025, 12:16
Или придумают жалобу и отберут 30 процентов от всех денег на счету -это в абанк так. Райффайзен вообще как банк-диверсант ведёт себя-подрывает работу кампаний любых

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк