Автоматизована система кредитування не видає кредит гіг-контракторові

nebayduzhyy 21 вересня 2025, 19:22
Дуже давній клієнт банку. Раніше мав кредитний ліміт в банку 10 000 грн. Завжди вчасно його повертав. Відмовився від нього. Коли банк запропонував вищі % кешбеку на кредитні кошти замість власних коштів вирішив повторно відкрити кредитний ліміт на 5000 грн. Автоматизована система аналізу вимагала ОК-5. Завантажив її. Відмова без пояснень. Припущення: працюю гіг-контракторам, в ОК-5 запис по 8000 грн/міс. Проте це не є дохід і не є зп. А лише незначною частиною. Все згідно законодавства України, проте схоже система ''боїться'' видавати кредит, якщо в ОК-5 вказано лише значення мінімальної зарплати.
Райффайзен Банк
22 вересня 2025, 8:54

Дякуємо за очікування відповіді. Нам приємно, що Ви звертаєте увагу на цікаві пропозиції від Райфу та виявляєте бажання ними скористатися. Важливо зазначити, що такі аспекти, як дохід, стабільність надходжень і кредитна історія можуть впливати на рішення щодо надання кредиту. Також хотіли б зауважити, що однією із умовою кредитування є отримання офіційного доходу, тобто заробітної плати.
Пропозиції оновлюються щомісяця і ми обов’язково Вас проінформуємо у разі її наявності.

Хочемо більш детально проаналізувати та надати Вам пояснення по ситуації. Будь ласка, надайте Ваші дані (ідентифікаційний код чи контактний номер телефону) в приватні повідомлення. Будемо вдячні за зворотній зв’язок!

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 22 вересня 2025, 11:12
Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надані пояснення.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

З повагою та турботою,

RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
22 вересня 2025, 11:12
Корисний коментар

З повагою та турботою,

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Автоматизована система кредитування не видає кредит гіг-контракторові