Заблокували рахунок та не відповідають.

В середині липня заблокували рахунок, по причині переідентифікація. Через 2 тижні пройшла відеоконференцію, де мені сказали скинути документи на пошту. Пройшло вже 3 тижні, немає ніякої відповіді, не відповідають на пошті, а на гарячій лінії завжди говорять почекайте ще. Гроші заблоковані до сих пір.
Райффайзен Банк

Відповідно до вимог чинного законодавства, Банк не має права обслуговувати клієнта, якщо його ідентифікацію (переідентифікацію) не було проведено у встановлені терміни. У таких випадках Банк вимушений блокувати рахунки та обмежувати видаткові операції.
Маємо на меті проаналізувати Ваше питання та допомогти у його вирішенні. Для цього, будь ласка, напишіть нам в приватні повідомлення, вказавши Ваші дані.
Очікуємо!

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 21 серпня 2025, 16:53
Ваше звернення передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який бере питання під свій контроль та буде надалі комунікувати з Вами для оперативного вирішення питання.
Просимо очікувати!

З повагою та турботою,
natashaGra
natashaGra
25 серпня 2025, 12:23
Пишите на финанс уа там банк получше отвечает. А интересно получается с каких пор не пройдя переидентификацию банк должен блокать счета? Это же не финмон?ощущение злоупотреблений в банке остается
SergiyM55
SergiyM55
29 серпня 2025, 15:58
Гадаю краще відкрити рахунки в іншому банку, цей банк викликає тільки негативні емоції. Обслуговування на рівні радянського колгоспу, хоча гадаю, радянський колгосп обслуговував краще )

Курс валют в Райффайзен Банк

EUR 50 50.65