Все нормально !

sanyakd 6 червня 2025, 8:14
Відділення за адресою: Чернівці, вул. Головна, 143
Немецкая точность аккуратность и без лишней суеты: все нравится только после других банков тяжело по началу привыкнуть-в чате отвечают все быстро и без лишних фамильярностей (мы вас любим хорошего дня ночи и т. д. -что клиент иногда забывает зачем обратился) здесь этого нету вопросы решают точно в заявленный срок — платежи все комуналка идут хорошо.
Райффайзен Банк
6 червня 2025, 8:54
Добрий день!

Надзвичайно приємно отримати такий зворотний зв'язок. Ми щоденно докладаємо зусиль, щоб наші клієнти отримували лише якісні послуги.
Дякуємо за вибір Райфу та обіцяємо, що будемо і надалі намагатися відповідати всім Вашим очікуванням.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

6 червня 2025, 9:38
Щоб в чаті почали відповідати спочатку треба пройти квест «як змусити Рею перевести розмову на реальну людину». Найтупіший помічних з усіх, які я зустрічав.
sanyakd
sanyakd
9 червня 2025, 14:26
Я б не сказав що до прикладу в Пумбі Вам швидко вирішать питання-я більше двух місяців просив ввести комунальний платіж так і питання не вирішилось-і відповідали живі люди і толку-зато в чаті завжди відповідали приємно ми вас любимо і т д
9 червня 2025, 14:35
Так можливо це й не залежало від ПУМБ. Бо щоб проводити платежі на користь якогось підприємства треба з цим підприємством укласти договір, обговорити умови співпраці.

Просто зробити переказ на рахунок комунального підприємства ви можете і без будь якихось спеціальних розділів типу «комунальні послуги» — всі потрібні реквізити присутні на платіжці, там є і сума яку треба заплатити. А потім можете зберегти це як шаблон і користуватись кожного місяця.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк