Все нормально !

Відділення за адресою: Чернівці, вул. Головна, 143
Немецкая точность аккуратность и без лишней суеты: все нравится только после других банков тяжело по началу привыкнуть-в чате отвечают все быстро и без лишних фамильярностей (мы вас любим хорошего дня ночи и т. д. -что клиент иногда забывает зачем обратился) здесь этого нету вопросы решают точно в заявленный срок — платежи все комуналка идут хорошо.
Райффайзен Банк

Надзвичайно приємно отримати такий зворотний зв'язок. Ми щоденно докладаємо зусиль, щоб наші клієнти отримували лише якісні послуги.
Дякуємо за вибір Райфу та обіцяємо, що будемо і надалі намагатися відповідати всім Вашим очікуванням.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

6 червня 2025, 9:38
Щоб в чаті почали відповідати спочатку треба пройти квест «як змусити Рею перевести розмову на реальну людину». Найтупіший помічних з усіх, які я зустрічав.
sanyakd
sanyakd
9 червня 2025, 14:26
Я б не сказав що до прикладу в Пумбі Вам швидко вирішать питання-я більше двух місяців просив ввести комунальний платіж так і питання не вирішилось-і відповідали живі люди і толку-зато в чаті завжди відповідали приємно ми вас любимо і т д
9 червня 2025, 14:35
Так можливо це й не залежало від ПУМБ. Бо щоб проводити платежі на користь якогось підприємства треба з цим підприємством укласти договір, обговорити умови співпраці.

Просто зробити переказ на рахунок комунального підприємства ви можете і без будь якихось спеціальних розділів типу «комунальні послуги» — всі потрібні реквізити присутні на платіжці, там є і сума яку треба заплатити. А потім можете зберегти це як шаблон і користуватись кожного місяця.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк