Заблокировали счет по финансовому мониторингу, причину не озвучивают

Заблокировали счет по финансовому мониторингу, причину не озвучивают, говорят закрытые инструкции, добится нереально ничего, перезвоним, перезвоним, вам сообщат, сообщат, уже полмесяца не могут дать вразумительный ответ, отправил им и документы купли продажи квартиры откуда деньги, теперь еще и заблокировали номер не переводят на оператора
Райффайзен Банк
Вітаємо!
Запевняємо, що блокування рахунків відбувається лише за наявності обґрунтованих підстав. Райф дотримується чинного законодавства та внутрішніх процедур, щоб забезпечити безпеку і захист коштів наших клієнтів.
Наразі Ваш запит знаходиться в роботі менеджера, який контролює весь процес та як тільки матиме відповідь — відразу ж Вас проінформує.
Дякуємо за терпіння та розуміння!

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 14 травня 2025, 12:46
Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надано всі можливі варіанти для подальшого вирішення.

З повагою та турботою,

RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
14 травня 2025, 12:46
Полезный комментарий

З повагою та турботою,

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Заблокировали счет по финансовому мониторингу, причину не озвучивают