Ужасный банк никому не советую в нём обслуживаться, особенно открывать депозит
Курс валют в Райффайзен Банк
| EUR | 49 | 49.79 |
| USD | 42 | 42.36 |
Выдумают всевозможное поводы чтоб не возвращать депозит. Сегодня принёс им папку из 350 листов документации о происхождении денег. Там договора купли-продажи квартиры, договора аренды, договора купли-продажи машины, договора купли-продажи офисных помещений, оказывается этого недостаточно чтоб потом забрать свой депозит из этого банка!!!
Відверто кажучи, нам дуже шкода, що досвід співпраці з Райфом викликав у Вас негативні емоції. Ми жодним чином не нав'язуємо наші продукти клієнтам. Менеджер у відділенні може ознайомити Вас із доступними послугами та їх перевагами, але остаточне рішення залишається за клієнтом.
Хочемо також зазначити, що депозит є чудовою можливістю не лише зберігати кошти, але й отримувати пасивний дохід. У випадку, якщо Ви оформили строковий депозит, то отримати його можливо лише після закінчення дії, досткокове розірвання таких депозитів неможливе.
Ми б хотіли детально розібратися в цій ситуації та допомогти Вам із вирішенням. Будь ласка, напишіть нам в приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код чи контактний номер телефону). Чекаємо!
З повагою та турботою,
@RaifHelp
Дякуємо за можливість проаналізувати ситуацію. Згідно з інформацією від менеджера з клієнтського сервісу, з Вами зв’язались для вирішення питання та надали всі необхідні пояснення щодо подальших дій.
З повагою та турботою,
@RaifHelp