Проблема з оформленням і видачею довідки по рахункам

mwvitas 27 лютого 2025, 17:00
Я збираю довідки з усіх банків, де у мене відкриті рахунки, для подачі декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. У двох інших банках це питання вдалося вирішити через систему інтернет-банкінг, тобто через сайт банку зайти у потрібний розділ і вибрати собі довідки, виписки з рахунку. З Райффайзен Банком проблема. У відділеннях банку кажуть, що з цим питанням тільки на гарячу лінію, а на гарячій лінії не розуміли мене, а потім сказали, що якась довідка у них коштує 100 грн. і то, гарантій не дають, що вона містить необхідну мені інформацію. І нав’язливо, майже вимагала, оператор встановити їхній додаток. Хоча краще б розвивали веб версію свого інтернет-банкінгу
Райффайзен Банк
27 лютого 2025, 17:11
Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і просимо вибачення за можливі незручності.
У нашому банку працюють компетентні фахівці. При виникненні будь-якого питання ми готові її вирішити у найкоротші терміни.
Хочемо повідомити, що ми працюємо у напрямку діджиталіації, а тому рекомендуємо скористатися чатом у нашому мобільному застосунку. Це дозволить Вам швидко отримати необхідну інформацію та підтримку. Ми за зручність та більшість наших клієнтів віддають перевагу мобільним застосункам, оскільки вони завжди під рукою і дозволяють швидко та легко здійснювати банківські операції будь-де і будь-коли.
Зазначаємо, що довідка для податкової є безкоштовною, перевірити інформацію, яка буде вказана у документі, можливо за зразком, який залюбки надішле оператор у «Чаті».
Маємо на меті проаналізувати ситуацію та детальніше з цим розібратися. Просимо, будь ласка, написати нам в особисті повідомлення із вказанням Ваших даних (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Очікуємо на зворотній зв’язок!

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 27 лютого 2025, 17:20
Передали запит менеджеру з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль. Після аналізу з Вами зв’яжуться, просимо очікувати.

Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 27 лютого 2025, 17:54
Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та питання вирішено.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

27 лютого 2025, 17:20
Корисний коментар

27 лютого 2025, 17:54
Корисний коментар

natashaGra
natashaGra
28 лютого 2025, 12:02
Ого, 3 шт копипаста на один отзыв. Интересно , а когда-нибудь живой представитель банка здесь будет писать ответы!!!
Я. ..
Я. ..
3 березня 2025, 16:33
Ну встанови додаток…чого ти як цей той…)

Курс валют в Райффайзен Банк

EUR 49 49.79
USD 42 42.36

Курс валют в Райффайзен Банк

EUR 49 49.79
USD 42 42.36
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Проблема з оформленням і видачею довідки по рахункам