Закриття рахунку.

Ihor55 27 лютого 2025, 9:55
Якщо коротко, в суботу встановив додаток АТБ та думаю відкрию і картку АТБ, вибрав цей банк та відкрив, розповів сім'ї які в свою чергу мені кажуть нащо ти це зробив та так далі, подзвонив в банк та закрив рахунок, тобто рахунок був відкритий десь пів години, баланс 0, надходжень 0. Сьогодні отримав лист від банк про закриття рахунку такого змісту ШАНОВНИЙ КЛІЄНТЕ!

АТ «Райффайзен Банк» (далі — Банк) висловлює Вам свою повагу та повідомляє про наступне.
Положеннями абзацу 3 частини 1 статті 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації
(відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню
розповсюдження зброї масового знищення» No 361-IX від 16.12.2019 р. передбачені обставини, з якими законодавець пов’язує наявність у Банка обов’язку щодо відмови від підтримання ділових
відносин з Клієнтом.
Використовуючи надане законодавством право, Банк даним листом повідомляє Вам про
відмову від підтримання ділових відносин від 25.02.2025 р. у зв’язку з встановленням неприйнятно
високого рівня ризику.
Отримати залишок коштів Ви можете після закриття рахунків готівкою в касі Банку, якщо
загальна сума по рахунках не перевищує 30 тис грн (еквівалент), з одночасним надання заяви про
закриття рахунку/повернення залишку коштів. Повернення залишку коштів, що перевищує 30 тис
грн (еквівалент) повертається виключно шляхом безготівкового перерахування на Ваш рахунок,
відкритий в іншому банку, відповідно до наданих Вами реквізитів. Залишок коштів без будь-яких
обмежень суми може бути переказаний на спеціальний рахунок Національного банку України для
збору коштів на підтримку Збройних Сил України та/або на рахунки Кабінету Міністрів України,
міністерств та інших державних органів України, якщо Ви вкажете це в заяві на перерахування коштів.

З повагою,
АТ «Райффайзен Банк»
Виконавець Піреш Д. С. печатка

Таке питання, при всій повазі, у вас з мізками все добре? Та друге питання, хто з нас двох фінансує тероризм, ви які працють на кацапії та надаючи ім кредити та різноманітні фінансові послуги, чи я який відкрив та відразу закрив рахунок?
Райффайзен Банк
27 лютого 2025, 10:01
Добрий день!

Відверто кажучи, нам щиро прикро, що Ви отримали саме таке враження, щодо співпраці з Райфом.
Хочемо запевнити, що блокування рахунків завжди здійснюється на підставі вагомих причин. Суворо дотримуємося чинного законодавства та внутрішніх процедур для забезпечення безпеки і захисту коштів наших клієнтів. Кожне рішення про блокування рахунку приймається після ретельного аналізу та перевірки, щоб уникнути будь-яких необґрунтованих дій.
Зауважимо, Райффайзен Банк в Україні, є окремою юридичною особою, що зареєстрована та працює виключно на території України за українським законодавством. Щодня робимо все можливе для підтримки наших клієнтів та нашої країни. Ми збираємо кошти, волонтеримо, більш ніж сотня наших колег вступили до лав ЗСУ.
Маємо на меті проаналізувати ситуацію та детальніше з цим розібратися. Просимо, будь ласка, написати нам в особисті повідомлення із вказанням Ваших даних (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Очікуємо на зворотній зв’язок!

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 27 лютого 2025, 15:01
Передали запит з Вашого питання до менеджера з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль. Після аналізу з Вами зв’яжуться, просимо очікувати.

З повагою та турботою,

27 лютого 2025, 10:50
Які у вас вагомі підстави? Чому просто не написати що рахунок закритий на підставі заяви клієнта? Яке нахрін фінансування тероризму та яке саме райф якому вдалося уникнути санкцій з боку України тільки завдяки шантажу Австріїї на євросаміті, має право про це говорити? Я б поскаржився на вас в НБУ наприклад, але там такіж самі долдони (в свій бік) сидять.
Три літри
Три літри
27 лютого 2025, 10:52
Пхах, дропу блокнули рахунок, яка жаль.
27 лютого 2025, 14:14
Я тебе знав (виключно на сайті мінфін) коли ти ще мав другий нік, зараз не пам’ятаю який, але річ не в тому, ти відгук уважніше читай, до чого тут дроп? Тобто я відкрив рахунок, поділився ним за винагороду з 3 стороною, закрив рахунок. Так?
3 березня 2025, 16:38
Ihor55

«Тобто я відкрив рахунок, поділився ним за винагороду з 3 стороною, закрив рахунок. Так?»

Так, розбійник. Значить ти, ель тероріста!))
27 лютого 2025, 11:55
«Якщо коротко»

А якщо «не коротко», то там книга буде напевно…
RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
27 лютого 2025, 15:01
Корисний коментар

З повагою та турботою,
27 лютого 2025, 18:56
Подзвонив ваш відповідальний менеджер, сказав що це стандартна форма закриття рахунку якщо рахунок закривається за рішенням банку але рахунок був закритий за моїм проханням, ваш менеджер мене не почув, зарплатню відробляє, я зним більш не став розмовляти, нащо якщо ми говоремо про різні речі, ваші номери я вніс в спам базу, вибачень та листа на пошту стосовно закриття рахунку з інформацією яка відповідає дійсності а саме з формулюванням за заявою клієнта або за згодою сторін, я так розумію не отримаю. Ось це тут найбільше підходить «Боже яке ж воно кончене», при всій повазі.
3 березня 2025, 16:35
От ти і попався, терорист атб-ешний! купляв помідори і відмивав гроші від нелегальних казино!

Курс валют в Райффайзен Банк

EUR 49 49.79