Оформлення преміум картки

Дмитро Євтушенко 11 лютого 2025, 20:44
Я би хотів поділитись своїм досвідом із відкриттям преміальної карти в Райфі. Мені захотілось відкрити саме преміальну карту через її плюси, які вона надає і я планував їх використовувати. В Райфі я обслуговуюсь з 2019 рокі і мав лише позитивний досвід співпраці. Тому я без вагань вирішив відкрити саме в цьому банку преміум картку пакету «Престиж», а саме Visa Signutare. Проте після відкриття рахунку я так і не отримав ніякого зворотнього звʼязку від банку як мені можна звʼязатись із персональним менеджером, який спосіб преміального обслуговування мені більше підходить Premium Banking або Premium Direct. Але мене дійсно вразило, що навіть підтримка протягом 5 годин так і не змогла знайти мені особистого «преміального» менеджера з яким я міг поговорити про переваги цього пакета і як мені краще ними скористатись. Проте єдиний плюс в цій ситуації, що Світлана із відділу «кастомер супорта» без ніяких нарікань і достатньо оперативно подала цей рахунок на закриття через моє не бажання надалі співпрацювати у форматі «преміуму» з Райфом.)
Райффайзен Банк
12 лютого 2025, 8:58

Перш за все перепрошуємо за очікування відповіді.
Щиро шкода, що досвід обслуговування в Райфі не виправдав Ваших очікувань. Ми прагнемо постійно вдосконалюватися і готові зробити все можливе, щоб змінити думку наших клієнтів на краще.
Однією з переваг преміального пакету є наявність персонального менеджера, який завжди готовий надати індивідуальну підтримку та вирішення будь-яких питань. Це дозволяє нашим клієнтам отримувати більш швидке та ефективне обслуговування, а також насолоджуватися ексклюзивними привілеями та послугами.

Хочемо розібратися в ситуації, яка виникла, тому передаємо звернення в роботу нашого менеджера. Він зв'яжеться з Вами найближчим часом для вирішення проблеми. Дякуємо за терпіння і розуміння.

З повагою та турботою,
Дмитро Євтушенко 13 лютого 2025, 10:09
Ситуація повністю вирішена з банком. Дякую за зворотній звʼязок!
RaiffaizenAlex 13 лютого 2025, 10:43
Ми вдячні за можливість проаналізувати звернення.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

З повагою та турботою,

Дмитро Євтушенко
Дмитро Євтушенко
13 лютого 2025, 10:09
Полезный комментарий
Ситуація повністю вирішена з банком. Дякую за зворотній звʼязок!
RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
13 лютого 2025, 10:43
Полезный комментарий
Ми вдячні за можливість проаналізувати звернення.

З повагою та турботою,

Курс валют в Райффайзен Банк