Банк сам себе на уме)

Проблема вирішена
Ігор Бакуменко 29 січня 2025, 16:10
Открыл я счет в этом банке, так как планировал возможно перейти на него на зарплату по совету друзей.С момента открытия прошло ровно 2 дня, пришло письмо 15.01 про разрыв отношений)Повторюсь, с момента регистрации прошло 2 дня, я ни копейки туда не перевел, не получил, просто оформил банк как вариант в будущем туда перейти.Как обычно в письме рассказали про оружие массового поражения, про терроризм, про отмывание бабла.Удобная однако статья, которая по сути развязывает руки банкам, они что хотят, то и творят.Повторюсь, создал я банк как 2 дня и ни копейки на счет не получил и не перевел, поэтому мне даже интересно под какую категорию я попал-терорист без денег, отмывал 0 на балансе или массово убивал отсутствием денег на счету?)
Райффайзен Банк
29 січня 2025, 16:14
Вітаємо.

Нам шкода, що у Вас склалось таке враження від співпраці з банком.

Маємо зазначити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ.

Ми цінуємо кожного клієнта та робимо все для збереження та захисту коштів. При виникненні будь-якої проблеми ми готові докласти максимальних зусиль для вирішення питання у найкоротші терміни.

Завжди готові піти на зустріч, допомогти з розв’язанням незакритих ситуацій.
Будемо вдячні, якщо напишете нам у приватні повідомлення Ваш контактний номер телефону та ідентифікаційний код для аналізу.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 31 січня 2025, 19:52
Ми вдячні за можливість проаналізувати звернення. На поточний момент, маємо інформацію, що з Вами зв’язався наш менеджер та надав пояснення.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

З повагою та турботою,

29 січня 2025, 16:25
Ну так я Вас спрашиваю,какая причина блокировки за 2 дня если на счет не поступило и не списалось ни копейки?)))За то что есть?)
Pumbovik
Pumbovik
29 січня 2025, 18:00
Видать по банкам ходит неофициальная база клиентов, вы ж написали в сенсе за крипту выкинули, значит райф что-то пронюхал и нарыл по базам что-то про вас
29 січня 2025, 21:48
Все возможно,но крипта ж насколько я знаю не запрещена,да и подтверждение есть)Ну такое,люди и зп получают,и хранят какие то монеты в крипте,а тут нагибают)Понимаю когда за казик,за дропов,но не за такое)
RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex