Самовільне відкриття карток, обманні дії відкриття кредитних рахунків.
Курс валют в Райффайзен Банк
Після відкриття рахунку у Райффайзен Банк (і встановлення додатку MyRaif) на протязі години,(у додатку MyRaif) без моєї згоди, було відкрито ще дві картки. Картка АТБ, і картка Fishka (від заправних станцій ОККО), послугами яких я не користуюсь в принципі.
Сьогодні, коли я знімав кошти у касі відділення, до мене підійшла начальник відділення і «запропонувала» мені підійти до консультанта райфайзенбанк, начебто для перевірки моєї причасності до співпраці з ворогом-оккупантом!!! В результаті цієї «перевірки» мені, на телефон, було встановлено додаток OLD Raiffeisen (логін і пароль прописувала консультант), в якому одразу було відкрито кредитну картку з максимальним лімітом, також мені було «запропоновано» одразу перевести частку грошей з цієї кредитної картки на мою основну. Після того як я відмовився і практично влаштував скандал, мені повідомили, що це нова політика банку і що цей кредитний рахунок я зможу закрити самостійно через місяць часу…
НЕ рекомендую цей «банк» НІКОМУ!!!
P. S. І взагалі, я дивуюсь, чому після стількох поганих відгуків, райфазенбанк (у відгуках про банки) знаходиться у графі — найпопулярніші банки, а не в графі — проблемні банки?
м. Тернопіль. Відділення райффайзен банк вул. Кардинала Йосипа Сліпого, 8
Нам щиро шкода, що дана ситуація вплинула на Ваше враження про Райф.
Дійсно, Банк може самостійно випустити до існуючого рахунку Клієнта додаткові віртуальні картки без подання Клієнтом до Банку будь-яких заяв. В такому випадку, Банк направляє повідомлення Клієнту про випуск такої картки.
Картка Visa Fishka дає можливість використовувати програму лояльності у мережі «ОККО» та їх партнерах. Ви можете отримувати балами таку кількість бонусів: ✔️за бензин і дизель 1 грн/л балами; ✔️за газ 0, 50 грн /л балами; ✔️за покупки смаколиків в магазинах та кафе на АЗС ОККО 5% від суми покупки балами. Картка АТБ дає знижики від 5% до акційної ціни на товари акції «Суперціна» при розрахунку карткою.
Якщо ж картки для Вас неактуальними — їх закриття можливе за запитом до чату застосунку «MyRaif».
Менеджер у відділенні може розповісти про наявні послуги, наприклад про наявність кредитної пропозиції та її переваги, але ні в якому разі не нав’язування. Ми поважаємо думки та бажання кожного, остаточне рішення залишається за Вами.
Маємо на меті проаналізувати ситуацію та детальніше з цим розібратися. Просимо, будь ласка, написати нам в особисті повідомлення із вказанням Ваших даних (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Очікуємо на зворотній зв’язок.
З повагою та турботою,
@RaifHelp