Мінфін - Курси валют України

Неадекватный банк

Проблема вирішена
Maria98 5 грудня 2024, 10:49
Відділення за адресою: Київ, вул. Ревуцького, 40-В, прим. 1016
Честно говоря не передать словами в какой я ярости, банк без какой либо на то причины заморозил мои счета, потом прекратил вообще сотрудничать разорвал договор исключительно на своих каких то личных основаниях, не попросив ничего уточнить или предоставить, после 8 лет сотрудничества это тупо не уважение к клиентам мягко говоря. В гугл плей на мой комментарий высказали мол без основательно банк не закрывает договора… хаххаха когда я пошла в банк они сказали именно что без основательно! Не предоставив ни одного аргумента просто заморозили счета! Без возможности пользоваться банком, деньги забрать можно будет в лучшем через 5 рабочих дней. А то что я меня к этим счетам были подвязаны выплаты которые я не могу перенести в другой банк им глубоко все равно!
Райффайзен Банк
5 грудня 2024, 10:55
Добрий день!
Нам сумно, що Ви отримали саме такі емоції, щодо співпраці з Райфом.
Хочемо повідомити, Банк не блокує рахунки безпідставно. Якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі, Вам може надійти запит, щодо надання підтвердних документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. Якщо документи не надано вчасно, або надано не в повному обсязі — рахунок блокується.
Запевняємо, що Райф, як і наші Банки в Україні, неухильно дотримується норм чинного законодавства та постанов НБУ.
Хочемо додати, що Банк не має на меті утримувати кошти Клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.
Не хотіли б залишати осторонь Ваш відгук та хочемо проаналізувати детальніше, а тому просимо надати нам у приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Будемо вдячні за зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 5 грудня 2024, 17:08
Добрий день!
Ми вдячні за можливість проаналізувати звернення.
На поточний момент, маємо інформацію, що з Вами зв’язався наш менеджер та питання було вирішено.
З повагою та турботою,

Три літри
Три літри
5 грудня 2024, 11:10
Не предоставив ни одного аргумента просто заморозили счета!

Банк і не забов’язаний надавати якісь аргументи.
RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
5 грудня 2024, 17:08
Корисний коментар
Добрий день!
Ми вдячні за можливість проаналізувати звернення.
З повагою та турботою,
Валерка Котовский
Валерка Котовский
8 грудня 2024, 13:07
Как составить иск на банк через электронный суд расписал у себя в блоге, ни у одного банка Украины нет полномочий блокировать средства клиента, это можно сделать лишь по решению суда или следственных органов которые будутв ести на вести дело по ст 15 закона о легализации и отмыванию закон который рег криминальным кодексом и банк тут точно не может и близко быть со своим финмониторингом)))