Мінфін - Курси валют України

Закриття рахунків

Святослав С 20 листопада 2024, 12:34
Фінальний аккорд у стилі райфайзену. Рік тому написали листа у банк — клієнт, що хочемо закрити рахунки, цю процедуру вони проігнорували, але банк — клієнт відключили. Весною ми з подивом довідались, що рахунки не закриті, та що виявляється у нас виникла заборгованість за «обслуговування» і треба їхати у відділення для закриття. Як завжди черга 40 хв., анкета, наче все. Але ні, треба ще раз їхати у відділення, бо пройшла операція погашення за «обслуговування» і треба ще раз приїхати і оплатити цей «рух коштів». Продовжують далі телефонувати з питанням, чому ж закрили рахунки, ми ж 25 років були разом))
Райффайзен Банк
20 листопада 2024, 12:38
Добрий день!

Зінаємось, дуже прикро, що у Вас склалась така ситуація та Ви отримали негативні емоції від співпраці з нашим Банком.
Ми хочемо розібратися в цьому питанні та допомогти із вирішенням. Просимо написати нам в приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код чи контактний номер телефону), а також адресу відділення, до якого звертались. Докладемо максимум зусиль для індивідуального вирішення.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Три літри
Три літри
20 листопада 2024, 12:38
Трохи дивно що ви сподівались закрити рахунки просто написавши листа. Таке навіть в Моно не працює, тим більш це не спрацювало в Райфі.

Настувні витрати наслідок цього вашого кроку.
Святослав С
Святослав С
20 листопада 2024, 13:55
У райфі це працює, до чого тут «наслідки»

Курс валют в Райффайзен Банк

EUR 43 43.9