Блокування рахунків у військовослужбовця, який їздить на передову
Курс валют в Райффайзен Банк
EUR | 43 | 43.9 |
Ось таке відношення в райфайзен банку до військовослужбовців, які захищають Україну. Які гроші заробляють кровью і потом, а банку просто не вигідно.
Спочатку банк робить військового шахраєм, бо звідки гроші. Потім тиждень вимагають бігати відділення, щоб надавати куча документів для підтвердження. Хоча зараз всі дані всі бачать. А потім у відділенні кажуть, що не очікуйте, що вам повернуть ліміт, бо ви ВІЙСЬКОВИЙ! Досі карти не розблаковані, чоловік повністю без грошей, бо закидував на ліміт, щоб його перекривати.
Перш за все дякуємо за очікування відповіді.
Команда Райфу з великою повагою відноситься до наших військових. Висловлюємо вдячність Вашому чоловіку за наш захист та спокій, за тихі ночі та можливість працювати. Віримо в довгоочікувану Перемогу!
Нам прикро, що Ви отримали саме такі емоції, щодо співпраці з Райфом. Хочемо пояснити, що Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших Клієнтів. Розуміємо, що дане блокування було неочікуваним та могло вплинути на Ваші плани. Але зауважимо, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством.
Ми б не хотіли залишатися осторонь та маємо бажання допомогти із вирішення ситуації, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення дані Вашого чоловіка (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Щиро очікуємо на зворотній зв'язок!
З повагою та турботою,
@RaifHelp