Мінфін - Курси валют України

Gost6 24 вересня 2024, 10:02
Відмовляються блокувати шахраїв, які стягують з людей гроші за неіснуючі кредити. На мій дзвінок до цього банку відмовляються перевіряти та блокуватиданні цей рахунок. Порадили поспілкуватись з шахраями та перевірита мої данні з ними.

Oplachujte rozstrochku na novi rekvizyty UA783003350000000265032150371 v Rajffajzen Bank EDRPOU 35234236 otrymuvach TOV FK Kredyt-Kapital. ID 15524312
Райффайзен Банк
24 вересня 2024, 10:09
Добрий день!

Нам дуже прикро, що у Вас склалась така ситуація. Хочемо пояснити, що у разі порушення умов кредитного договору, право вимоги за Вашим кредитом може бути відступлено новому кредитору. Надалі вся інформація за кредитом знаходиться у нового кредитора та деталі щодо рахунку варто уточнювати у нього.

Маємо на меті проаналізувати ситуацію та допомогти із вирішенням. Просимо написати в приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код чи контактний номер телефону). Докладемо максимум зусиль для індивідуального вирішення питання.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

OkeyDoki
OkeyDoki
24 вересня 2024, 13:29
Кредит капитал это обычная микрофинансовая организация по выдаче кредитов.

С чего это вдруг банк такое закрывать будет. У тебя в реквизитах ихний код ЭДРПОУ есть. Набери эти цифры 35234236 в поиске много чего узнаешь.

Второе. Посмотри в своей кредитной истории нету у тебя вообше задолженности. Если нету не обрашай внимание.
если ты этот номер телефона недавно купил (последние 3 года). То видимо этот телефон был перевыпущен т е предыдущий клиент его год не пополнял.
Три літри
Три літри
24 вересня 2024, 22:13
Чого банк має робити роботу поліції? Звертайтесь куди слід і хай ті блокують.

Курс валют в Райффайзен Банк

EUR 43 43.9

Курс валют в Райффайзен Банк

EUR 43 43.9
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Допускають до клієнтури шахраїв, які вимагають гроші з людей, під видом якогось колл центру Капітал