Прихована комісія 1.2% при переказі валюти між рахунками родичів
Ну от ви мені і напишіть в особисті, я деталі залишив. А про ваші тарифи — це все «наперстки». Я вам пояснив, що
1. Ви брешете про безкоштовність переказів (подарунків) родичам, якщо списуєте 1.2%
2. Раніше ви не списували ці 1.2%
3. Якщо ви почали списувати 1.2% - то анонсуйте та попередьте вашіх клієнтів
2. Раніше ви не списували ці 1.2%
3. Якщо ви почали списувати 1.2% - то анонсуйте та попередьте вашіх клієнтів
- 17 червня 2024, 14:15
- Полезный комментарий
Ваше звернення успішно передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який бере питання під свій контроль та буде надалі комунікувати.
- 17 червня 2024, 15:44
- 18 червня 2024, 11:34
- Полезный комментарий
Вітаємо!
Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.
На поточний момент маємо інформацію, що з Вами успішно зв’язався наш спеціаліст та питання було вирішено. Якщо в майбутньому знадобиться допомога — звертайтесь, завжди раді допомогти.
Курс валют в Райффайзен Банк
EUR | 43 | 43.9 |
Робили схожий невеликий переказ декілька місяців тому, комісії не було. Сьогодні зробили знов — списали комісію 1.2% «за зарахування на рахунок»
Це сміх. Ви якщо рекламуєте це, як безкоштовний переказ, а потім «граєте в наперстки» з «ну, а зарахування тепер буде коштувати 1.2%» — то вже не обманюйте та кажіть, що переказ між родичами випадково став коштувати гроші
Ви навіть не анонсували ці зміни. Ніхто і нічого не повідомив.
Це дуже сумно і не людяно.
Дуже прикро, що у Вас склалось таке враження про наш банк. Хочемо зауважити, що всі списання коштів з рахунків здійснюються згідно умов тарифу, з якими Ви можете ознайомитись на нашому офіційному сайті за посиланням: https://raiffeisen.ua/storage/files/tariff-250324.pdf.
Маємо на меті проаналізувати ситуацію та детальніше з цим розібратися. Просимо, будь ласка, написати нам в особисті повідомлення із вказанням Ваших даних (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Очікуємо на зворотній зв’язок.