Розголошує банківську таємницю

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
ZtRUSLAN
Нажаль не очікував, що банк, який позиціонує себе як банк який дотримується вимог законодавства України — розголошує таємниці третім особам, що стали відомі в процесі обслуговування.
Нарешті зікінчилась моя тяганина з банком (починаючи з 22.02.2024р.) щодо повернення коштів які були заблоковані (про це також був окремий негативний коментар). Кошти повернули, і яке було моє здивування, що кошти були повернуті на підставі ст. 15 ЗУ, а не підставі заяви ЯКУ Я ОСОБИСТО ПІДПИСАВ, ця інформація була прописана в призначення платежу — і стала доступною третім особам. Цим банк розкрив оцінку клієнтського (мого) ризику, що я вважаю є таємницею.
Враховуючі вищевказане прошу Банк мати честь змінити призначення платежу: РАХУНКИ ЗАКРИТО ТА ЗАЛИШКИ ПЕРЕРАХОВАНО ВІДПОВІДНО ДО МОЄЇ ЗАЯВИ.
(P.S. — думаю, що зможу передбачити відповідь банка. «нам дуже прикро, ми розглянемо ситуацію та спробуємо допомогти»)
Райффайзен Банк
Вітаємо.

Нам шкода, що ця ситуація вплинула на Ваше враження про банк. Ваше звернення передали в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який зв'яжеться з Вами для надання додаткових роз'яснень.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 8 квітня 2024, 16:02
Вітаємо. Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надано пояснення.

З повагою та турботою,

RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
8 квітня 2024, 16:02
Полезный комментарий

З повагою та турботою,
9 квітня 2024, 8:40
Доброго дня.
Було дуже швидко прочитано купу статей але по суті питання не вирішено.
ПОВТОРЮЮ — РАХУНКИ БУЛО ЗАКРИТО НА ПІДСТАВІ ЗАЯВИ ПРО ЗАКРИТТЯ ЯКУ Я ОСОБИСТО ПІДПИСАВ, як би Банк закрив рахунки в односторонньому порядку питань у мене не було б.
Рахунки закрито на підставі ст. 121 ПОСТАНОВИ НБУ 29.07.2022 № 162, а не ст. 123 даної ПОСТАНОВИ.
10 квітня 2024, 11:32
То Вам повернули кошти?
10 квітня 2024, 14:08
Кошти повернули, але вказали, що повернуті на підставі ст. 15, а не на підставі заяви.
11 квітня 2024, 20:23
То ви змогли ними скороистатися? І який банк прийняв? Бо у нас не приймеє жоден банк якщо в призначенні написано згідно ст15…Вже неділю намагаюся щось зробити…
12 квітня 2024, 11:15
Мав рахунки в Аккорд Банку. Прийняли, користуюсь.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк