Отвратительный уровень безопасности и сервис

Ночью с карты был списан весь баланс (2,500 грн) на что банк формально отписал, мол — «установите лимитик и в будущем подобного более не повторится)».
Ни попытки подать на charge back, ни видшкодувать своими грошами…

Кстати, возможно, это ещё и их косяк (взлом базы), так как не припомню, чтобы вводил данные карты на «левых» сайтах.
Райффайзен Банк
Добрий день!

Будемо за Вами відвертими, ми дуже засмучені, що Ви отримали саме таке враження, щодо співпраці з Райфом. Ми невпинно працюємо над захистом даних та завжди гарантуємо нашим Клієнтам повну безпеку, попереджуємо про шахраїв на всіх офіційних сторінках Банку, в банкоматах, мобільному додатку. Райф — завжди гарантує збереження коштів, проте і сам власник карти також має дбати про безпеку: не передавати дані карти шахраям, не вносити дані карти на не захищеному сайті, перевірити чи підключено карту до послуги 3D Secure (послуга, яка формує ОТП-пароль у вигляді смс при проведенні платежу).

Ми завжди готові розглянути ситуацію в індивідуальному порядку та спробувати допомогти, а тому просимо надати в особисті повідомлення Ваші дані (номер телефону/ ідентифікаційний код) для аналізу.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 16 грудня 2023, 12:13
Дякуємо за можливість проаналізувати ситуацію. Питання передано успішно в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який надалі буде з Вами комунікувати.

З повагою та турботою,

17 грудня 2023, 11:55
Стандартная отписка этого банка

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Отвратительный уровень безопасности и сервис