Банк не для людей!
Курс валют в Райффайзен Банк
| EUR | 49 | 49.61 |
Заблокували рахунки без попередження (ні телефоном, ні електронною поштою) — все перевірив, аж через 4 дні прийшло лист електронною поштою про блокування і вимоги.
Я надав документи і по жінці, і по собі на загальну суму більше ніж вимагали, довідки по мені і жінці по відсотках з депозитів в іншому банку, довідку про те що переведені кошти це закінчився депозит, документ про родинні зв’язки.
АЛЕ банку пофіг, вони вимагають щоб я розписав майбутні операції (з ким, скільки, куди), вимагають щоб я пояснював навіщо потім матері переводив гроші, навіщо переказав гроші в ICU для купівлі облігацій, документи звідкіля в жінки депозит з іншого банку (в кожному банку свій фін.моніторінг).
АВАЛЬ не перший раз зарекомендував себе, як найгірший банк в україні, банк в якому клієнти не партнери, а РАБИ.
А намагання банком заблокувати кошти на рахунках, тим що він блокує їх без попередження — це дно.Не — банк, а жадібний волоцюга!
Дякуємо за очікування на відповідь.
Нам сумно, що у Вас склалось таке враження про Банк.
Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту ваших коштів.
В свою чергу сподіваємося на Вашу підтримку та розуміння щодо важливості здійснення час від часу перевірок джерел надходження коштів за рахунок надання Вами документів.
У випадку, якщо документи не надано вчасно за запитом — рахунок блокується.
Ми цінуємо кожного Клієнта Банку та завжди готові піти на зустріч у вирішенні питанні.
Для детального аналізу ситуації, просимо, будь ласка, написати нам у приватні повідомлення з вказанням даних (контактного номеру або ідентифікаційного коду).
З повагою та турботою,
@RaifHelp