Неадекватні співробітникі відділення
- RaiffaizenAlex
- 15 вересня 2023, 18:54
- Полезный комментарий
Добрий день!
Вдячні за звернення та очікування. Отримали зворотній зв’язок від менеджера. Наразі, по Вашому зверненню була проведена комунікація, надано всю інформацію та шляхи вирішення питання. У випадку, якщо виникнуть додаткові питання, із задоволенням допоможемо.
@RaifHelp
Добрий день буде без вас.Ви створили проблему і готові допомогти?Ви смішні.Мені допомога від злочинців не потрібна.Совітую вам ннадекватно не робити бо за дії розплачуватися невинним не до вподоби.
Нам щиро прикро, що у Вас залишилось негативне враження під час візиту у наше відділення, та це могло вплинути на Ваше враження в цілому.
У нашому банку працюють компетентні фахівці. При виникненні будь-якої проблеми ми готові її вирішити на користь клієнта.
Переказ коштів з рахунку можливий на користь будь-якого Банку в Україні. Якщо це картковий рахунок то, перекази доступні цілодобово у системі «Райффайзен Онлайн», які можливо здійснити без візиту у відділення, для економії часу, а якщо використовувати платіж «за реквізитами IBAN» — це без комісій.
Ми обов'язково проведемо аналіз та перевірку відносно інформації зазначеної у відгукі, для запобігання подібних ситуацій надалі.
Дякуємо, що залишились небайдужим та надали зворотній зв'язок, адже подібні запити допомагають нам удосконалюватися.
Також, будемо вдячні, якщо Ви нам залишите інформацію у приватних повідомленнях (ідентифікаційний номер чи контактний телефон).