Відгук по роботі з бізнес клієнтами
Якись дуже дивний бізнес кліент , або бізнес кліент який очикує «руський мир» , не розумію бізнес який підтримує армію агресора , замість ЗСУ !
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 12 вересня 2023, 14:51
- Корисний коментар
Добрий день!
Дякуємо Вам за очікування та можливість проаналізувати ситуацію. Отримати інформацію від менеджера. З Вами було проведено комунікацію в телефонному режимі та надано відповідь за Вашим зверненням. Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.
Курс валют в Райффайзен Банк
Нам дуже прикро, що у Вас склалось таке враження про обслуговування в нашому банку.
Ми цінуємо думку кожного нашого клієнта, у тому числі й критичні зауваження. У нашому банку працюють компетентні фахівці. При виникненні будь-якої проблеми ми готові її вирішити на користь клієнта.
Ми дуже хочемо Вам допомогти розібратися у питанні та бажаємо, щоб у Вас залишились лише приємні емоції про співпрацю з Банком, а тому просимо написати нам у приватні повідомлення з вказанням даних (Вашого ідентифікаційного коду або номеру телефону, який прив'язано до рахунку).
З повагою та турботою про Вас,