Маніпуляції РАЙФФАЙЗЕН банку при арешті рахунків та грубе порушення чинного законодавства
- Андрій Лукаш
- 9 серпня 2023, 11:00
Категорично не згоден, ми спілкувались з менеджерами банку, але питання не вирішено! Спеціалісти некомпетентні.
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 6 вересня 2023, 17:17
- Корисний коментар
Добрий день!
Дякуємо Вам за очікування та можливість розібратися в ситуації. Отримали відповідь від менеджера. За Вашим зверненням була проведена комунікація та надана вся інформація стосовно запиту листом на Вашу електронну адресу. У разі виникнення питань в майбутньому — звертайтесь, з радістю допоможемо.
Курс валют в Райффайзен Банк
EUR | 43 | 43.9 |
Ми наголошуємо, що банк грубо порушує вимоги Закону і блокує виплату заробітної плати нашим працівникам.
Нам дуже прикро, що Ви зіткнулись із такою неприємною ситуацією. Хочемо зауважити, що арешт накладається згідно із виконавчим провадженням, яке надійшло до Банку від виконавця чи виконавчої служби. Банк неухильно дотримується українського законодавства та діє виключно за Законами України.
Ми бажаємо розібратися в ситуації та Вам допомогти. Просимо написати нам в приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код або фінансовий номер телефону.