Цирк на дроті!))))
Курс валют в Райффайзен Банк
Реєстрація картки АТБ можлива за допомогою системи Дія, якщо у Вас наявні або ID-картка, або закордонний біометричний паспорт.
При реєстрації даної картки, як і при оформлення будь-якої іншої банківської картки, потрібно заповнити опитувальник, одним з пунктів якого є сума очікуваних доходів, та тип операцій, які Ви будете проводити по карті.
Ми розуміємо Ваше небажання робити додаткові дії та надавати до банку додаткові документи. Райф — великий системний европейський банк, що чітко виконує вимоги законодавства та постанови НБУ, і саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту ваших коштів. В свою чергу сподіваємося на вашу підтримку та розуміння щодо важливості здійснення час від часу перевірок джерел надходження коштів за рахунок надання вами документів.
Ми будемо раді Вам допомогти вирішити питання, тому просимо надати нам в приватні повідомлення номер телефону, за яким Ви намагались зарєструвати картку, та ідентифікаційний код.
З повагою та турботою,
Вдячні за очікування та можливість розібратися в ситуації. Отримали коментар від менеджера. З Вами було проведено комунікацію та надано пояснення в телефонному режимі. У разі виникнення питань в майбутньому — звертайтесь. Будемо раді допомогти!
З повагою та турботою,
@RaifHelp